nieuws

Gezonde schoolcateraar wil locaties verdubbelen

Catering

De gezonde schoolcateraar Arron Fresh wil de huidige vijftig scholen verdubbelen tot honderd scholen medio 2012.

Gezonde schoolcateraar wil locaties verdubbelen

Arron Fresh heeft als doelstelling om leerlingen bewust te maken wat ze eten en welke gevolgen dit heeft. Dit doet Arron Fresh door, naast een verantwoord aanbod tegen een gezonde prijs / kwaliteitsverhouding, leerlingen te informeren over voedingswaarde van de aangeboden producten.

Arron Automatics Franchise uit Waddinxveen is de franchisegever en eigenaar van de Arron Fresh-formule die in 2005 het levenslicht zag.

Op een locatie van Arron Fresh moet het voor leerlingen in één oogopslag duidelijk zijn dat het hier gaat om een schoolcateraar welke producten aanbiedt die lekker, gezond en verantwoord zijn tegen een eerlijke prijs / kwaliteitverhouding.

Arron Fresh locaties werken volgens de richtlijnen van het Convenant Gezond Gewicht en bieden daarmee een gezonde balans in het assortiment van verantwoorde en minder verantwoorde producten (3/4 tegen 1/4).

Reageer op dit artikel