nieuws

Nieuwe site voor foodmanagers

Catering

Gerenommeerde bedrijven als Cap Gemini en Microsoft hebben een nieuwe site voor foodmanagers in het leven geroepen. Hierop kunnen zij zich nader informeren op innovaties op het gebied van food & beverage.

Nieuwe site voor foodmanagers

De site heet Foodguru. Het is volgens de initiatiefnemers Cap Gemini, Microsoft en Schouw informatisering een platform voor de foodservice. ‘Hier kunnen de betrokken partijen onafhankelijk en op eigen titel informatie ter beschikking stellen. De website Foodguru is gebaseerd op het principe van ‘permission based marketing’. Alle informatie wordt kosteloos ter beschikking gesteld soms in ruil voor wat persoonsgegevens van u als bezoeker. Uw gegevens zijn overigens alleen inzichtelijk voor de initiatiefnemers en worden vertrouwelijk behandeld.’

Gratis rapporten
De site is opgedeeld in de rubrieken Management, ICT, Supply Chain, Tracking & Tracing, Kwaliteit en Enablers. Ook heeft het bekende Food Service Instituut Nederland er zijn plekje gevonden en zijn er onder meer gratis rapporten te downloaden.