nieuws

Nieuwe voorzitter jubilerende hoofden voeding

Catering

Raymond Nolte is de nieuwe voorzitter van de VHVG. De manager van Langerhuize Keukens in Amstelveen volgt Bob Mulder op bij de Vereniging Hoofden Voeding Gezondheidszorg. Dat is donderdag bekend gemaakt op het jubileumcongres van de VHVG.

Nieuwe voorzitter jubilerende hoofden voeding

Nolte (foto) was al vice-voorzitter van de branchevereniging en was dé aangewezen kandidaat om Mulder (hoofd catering en gastenservice van het Franciscus Ziekenhuis in Roosendaal) op te volgen. Mulder’s bestuurstermijn zat er op. Sterker nog, deze werd met een jaar verlengd zodat hij als preses het 25-jarig jubileum kon begeleiden én vieren.

Het jubileum werd donderdag op grootse wijze gevierd op de toplocatie Hotels van Oranje in Noordwijk. De VHVG (lees: Food & Hospitality Management) zette haar nieuwe elan kracht bij met een fraai logo.

Ook werd een congres georganiseerd met (internationale) topsprekers. Zij gingen vooral in op de toekomst van de catering en gastvrijheid in de zorg. Ook de situaties in die branche in Amerika en Spanje kwamen aan de orde.

Klik hier voor een verslag in woord, maar vooral beeld van het interessante en enerverende jubileumcongres (met dank aan Artishock Events & Marketing).


Andere berichten over zorgcatering:

Reageer op dit artikel