nieuws

Prorest Catering in zee met Marsh en Mercer

Catering

Prorest Catering, onderdeel van Facilicom Services Group te Schiedam, zal met ingang van september alle horeca- en cateringactiviteiten gaan uitvoeren in het nieuwe pand van de adviserende zusterbedrijven Marsh en Mercer, beide onderdeel van Marsh & McLennan Companies in Rotterdam.

Prorest Catering in zee met Marsh en Mercer

Na een oriëntatie onder diverse aanbieders werd gekozen voor de restauratieve visie van Prorest omdat deze het beste aansloot op de visie en het nieuwe kantoorconcept van Marsh. Prorest introduceerde eerder dit jaar ook al een innovatief horeca concept (Seven2Seven) bij Endemol Nederland te Aalsmeer.

De facilitaire ruimte in het nieuwe pand van Marsh en Mercer in het Groot Handelsgebouw is ingericht om maximaal 150 bezoekers te kunnen bedienen en te verwerken. De verschillende zitstijlen maken het mogelijk om informeel of in grotere groep met elkaar te praten, te vergaderen, gasten te ontvangen en te ontspannen. De openingstijden (07.00-16.00 uur) zijn ruimer dan gangbaar is bij bedrijfsrestaurants.

Casper van het Hof, commercieel directeur van Prorest is trots dat vooral gekozen is voor de Prorest visie op het gewenste concept en dat zijn bedrijf de bestaande praktijkervaringen met het doorvoeren van horeca-invloeden vanaf dag 1 heeft kunnen inbrengen: ‘Na een eerste kennismaking bleek dat Marsh op een andere dan de gebruikelijke manier de bedrijfscatering wilde aanbesteden. Ze wilden een multifunctioneel restauratief concept.’

Jos van der Heijden, Business Leader Facility Management van Marsh: ‘In ons nieuwe pand willen we onze medewerkers op een andere manier bewust maken van de werkomgeving. Een bedrijfsrestaurant is niet alleen bedoeld voor een lekkere lunch. Er zijn meer momenten op de dag dat medewerkers behoefte hebben aan een versnapering of aan een ruimte die goed voorzien is van food and beverage.’

Reageer op dit artikel