nieuws

PinkRoccade Healthcare neemt Magister over

Catering

PinkRoccade Healthcare, actief in de 2e lijns gezondheidszorg, heeft softwarebedrijf Magister te Veldhoven overgenomen. Magister is een belangrijke partner voor veel gezondheidszorginstellingen op het gebied van voedingszorg.

PinkRoccade Healthcare neemt Magister over

Met de overname van de activiteiten van Magister versterkt PinkRoccade Healthcare haar kennis- en marktpositie op dit cruciale gebied in de gezondheidszorg en kan zij gezondheidszorginstellingen daardoor beter van dienst zijn.

PinkRoccade biedt met software oplossingen als CareCTRL, Caress en Psygis Quarant aan ziekenhuizen, GGZ- en verzorgingsinstellingen de mogelijkheid om adequate en betaalbare zorg voor patiënten te realiseren. Door de kennis die PinkRoccade van de gezondheidszorgmarkt heeft én de kwaliteit van de softwareoplossingen die zij biedt, heeft zij een marktleiderspositie weten te verwerven op o.a. het gebied van voeding bij instellingen.

Het eerder dit jaar failliet verklaarde Magister heeft zich volledig toegelegd op het ontwikkelen van software voor het primaire en secundaire voedingsproces. Met haar producten bediende zij meer dan 120 klanten in de Nederlandse en Belgische zorgmarkt.

Huub Deterd, directeur PinkRoccade Healthcare: ‘Met de overname van Magister en onze jarenlange ervaring in het domein van voeding & hospitality, bieden wij de klanten van Magister de gevraagde zekerheid en kwaliteit. Verder zijn wij ervan overtuigd dat wij onze klanten en die van Magister nog beter kunnen helpen bij het oplossen van de uitdagingen waar zij voor staan. De motivatie achter deze bundeling van kennis, producten en activiteiten is dan ook vooral voortgekomen uit onze wens om de instellingen in de gezondheidszorg beter van dienst te kunnen zijn’.

Reageer op dit artikel