nieuws

Exclusief pop-up restaurant opent in december

Catering

Studio Piet Boon opent aanstaande december en januari haar deuren voor een boutique-stijl pop-up restaurant in Oostzaan. Het bedrijf doet dit samen met Catering Lokaal en ATP Event Experts.

Exclusief pop-up restaurant opent in december

Het dinerconcept is ontwikkeld door de genoemde bedrijven met als doel ‘de kunst van het inspireren tot leven te brengen.’ De drie partners creëerden daarom een kwalitatief hoogwaardig, sfeervol arrangement – inclusief bijzondere Piet Boon beleving – dat tot en met januari 2015 op afspraak te boeken is.

Studio Piet Boon gelooft in het verleggen van grenzen door een open mind en het aangaan van verbindingen buiten het eigen vakgebied. ‘De beste inspiratie komt vaak uit de meest onverwachte hoek.’

Voor de styling van het pop-up restaurant  wordt samengewerkt met kunstenaar John Biesheuvel, die het Japanse gevoel voor esthetiek -gebaseerd op een diep respect voor de natuur- als uitgangspunt nam bij de keuze van het kleurpalet en de materialen.

Gasten worden naast de betoverende styling getrakteerd op een speciaal voor dit concept samengesteld menu dat indien gewenst kan worden toegespitst op specifieke wensen. Bovendien wordt de avond met groot aandacht voor detail en creativiteit georganiseerd door het team van ATP Event Experts, aldus de samenwerkende bedrijven. ‘Op deze wijze speelt het concept in op de behoefte om in de drukke december en januari maanden besloten gezelschappen te ontzorgen van feeststress met een exclusieve beleving op maat.’

Reageer op dit artikel