nieuws

La Place zoekt 1000 horecamedewerkers

Catering 4199

La Place blijft groeien en gaat in de komende jaren 50 vestigingen in verschillende grote steden openen, waaronder Amsterdam, Haarlem, Rotterdam, Nijmegen, Breda, Middelburg en Maastricht. Hiervoor is het bedrijf op zoek naar 1.169 enthousiaste medewerkers. Daarom nodigt La Place horecatoppers vanaf 15 jaar uit om via werkenbijlaplace.nl te reageren op één van de vele vacatures.

La Place zoekt 1000 horecamedewerkers

‘We zijn bij La Place op zoek naar enthousiaste en betrokken medewerkers – met en zonder ervaring – en bieden hen een leuke, afwisselende baan aan in een groeiend, dynamisch bedrijf. Onze medewerkers krijgen alle mogelijkheden om zichzelf volop te ontwikkelen en onze gasten blij te maken met heerlijke, huisgemaakte producten’, vertelt Nico Donselaar, Senior Manager Human Resource. ‘Als één van de grootste horecabedrijven van Nederland zien we het als onze verantwoordelijkheid om professionals in het horecavak op te leiden.’

Werken en leren bij La Place

La Place biedt ook de mogelijkheid van werkend leren: dé manier om tijdens het werk een officieel landelijk erkend MBO-diploma te halen. Speciaal hiervoor heeft het bedrijf in samen­werking met NCVB Bedrijfsopleidingen verschillende opleidingstrajecten ontwikkeld, zoals de Beroepsbegeleidende leerweg (BBL): een combinatie van werken en leren. Ook is er een intern opleidingstraject waarbij medewerkers tijdens een traineeship worden opgeleid tot afdelingshoofd of manager food.

30 jaar foodserviceformule

Al bijna 30 jaar is La Place een succesvolle foodserviceformule waarbij natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten de hoofdrol spelen. De horecaketen combineert het beste van de markt met een selfservice restaurant. Sinds de oprichting in 1987 speelt de formule in op de trend van gezonde voeding. Zo werken de professionals uitsluitend met verse, eerlijke en waar mogelijk biologische grondstoffen en worden eigen, unieke recepten voor de ogen van de gast bereid. La Place heeft naast ruim vijftig vestigingen in Nederland ook enkele locaties in Duitsland, Indonesië en de Verenigde Staten. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding BV.

Leestip: La Place: omzetgroei, gemakswinkels en zaken in Hudson Bay

Reageer op dit artikel