Cateraar YveY bereidt zich voor op experiment in vol voetbalstadion

Cateraar YveY bereidt zich voor op experiment in vol voetbalstadion

Op 21 februari 2021 vindt de eerste test van Fieldlab plaats binnen het betaalde voetbal. Tijdens de wedstrijd N.E.C. - De Graafschap zijn 1500 supporters welkom in het Goffertstadion in diverse bubbels om te onderzoeken wat de invloed is op corona van diverse publieksopstellingen.

Fieldlab Evenementen is de organisator van dit experiment dat onder andere bij dient te dragen aan een veilige heropening van de voetbalstadions in Nederland voor publiek. Er zijn 250 bezoekers in de businessclub welkom.

Catering voor 250 bezoekers

Iedere bezoeker zal in de aanloop naar de wedstrijd getest worden. Tijdens  deze wedstrijd zal zoals gebruikelijk in de Goffert de volledige hospitality en wedstrijdcatering, zowel VIP als Publiekscatering, verzorgd worden door YveY. Daniël Frankenhuis, ceo YveY, is trots: ‘Het is uniek om hier deel van uit te mogen maken en als hospitality partner van N.E.C. zijn wij  daarom ook trots onderdeel te zijn van dit experiment. Wij hopen, net als N.E.C. Nijmegen dat dit experiment bij zal dragen aan een snelle en veilige heropening van de Nederlandse horeca en voetbalstadions.’
De ervaringen die YveY en N.E.C. Nijmegen opdoen in dit experiment zullen meengenomen worden naar de andere stadions waar YveY hospitality partner is.