Snackpoint Zöstere Beste Kleine Cafetaria 2014

Snackpoint Zöstere Beste Kleine Cafetaria 2014

Niet alleen hoogste nieuwkomer op plek 3 en provinciewinnaar Limburg, maar ook winnaar van de titel Beste Kleine Cafetaria. Snackpoint Zöstere in ...

Een mooie erelijst voor Snackpoint Zöstere in Susteren van Roger en Marlie Gielen in de nieuwste editie van de Cafetaria Top 100: een plek op het podium (3), hoogste nieuwkomer en Beste Kleine Cafetaria.

Formulemanager
Roger Gielen, Snackpoint-formulemanager, laat de dagelijkse gang van zaken in het bedrijf over aan zijn vrouw en hun bedrijfsleider Guido Soons.

Bedrijfsleider
Soons werd 'weggekaapt' bij het restaurant van Château Neercanne in Maastricht, waar hij op niveau kookte. Een compliment voor Gielen, maar ook voor de branche.

Snackpoint Zöstere is zes dagen in de week geopend van 16.30 tot 21.30 uur. Meer is volgens Gielen niet nodig.

'Overdag stroomt het dorp leeg, omdat de mensen werken in omliggende gemeenten. Wij kunnen het verdienen in de dertig uur.'

Bekijk hier een uitgebreid video-interview met Snackpoint-formulemanager Roger Gielen.

> Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2014

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.