Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Inschrijven Terras Top 100

Alles over Bas van Kranen

  • AMSTERDAM - Chef-Kok Bas van Kranen van Flore, restaurant van Hotel De L'Europe. Foto: Diederik van der Laan / Dutch Photo Agency
    Flore11 nov. 25

    Flore** op het podium bij verkiezing van beste groenterestaurants van We're Smart Green Guide

    Het Amsterdamse restaurant Flore noteert met de derde plaats een toppositie in de wereldwijde ranglijst van beste groenterestaurants. Herberg onder de Linden in Aduard wint de Nederlandse Discovery Award. Ook Spectrum uit Amsterdam bevestigt zijn sterke stijging naar de top 40 als plantaardige pionier. Dat werd bekendgemaakt tijdens de We're Smart Awards 2025 in Londen.

  • Binnenkijken bij1 apr. 25

    Binnenkijken bij het vernieuwde restaurant Flore**

    Restaurant Flore, bekroond met twee MIchelinsterren en een Groene ster, heropent op 2 april 2025 haar deuren in De LʼEurope Amsterdam.

  • Foto Janus van den Eijnden
    Michelin6 jan. 25

    Sterrestaurant Coulisse moet ongewild deuren sluiten

    Restaurant Coulisse* in Amsterdam sluit op 3 mei noodgedwongen de deuren.

  • Alwin Leenhuis van restaurant De Tuinkamer
    Flore10 dec. 24

    Flore is vijfde beste groenterestaurant ter wereld; 15 zaken in top 100 van We're Smart

    Restaurant Flore in Amsterdam is uitgeroepen tot het vijfde beste groenterestaurant ter wereld.

  • New Chefs on the Block
Dani Hoefnagels, Josephien Blom en Demian Parasmo vlnr, foto: Cobus Boele)
    Restaurant22 okt. 24

    Dit zijn de kersverse New Chefs on the Block: talenten met persoonlijkheid

    In Utrecht zijn drie jonge chefs uitgeroepen tot de kersverse New Chefs On The Block. Josephien Blom (Héron, Utrecht), Dani Hoefnagels (Demain, Cadzand) en Demian Parasmo (Konijnenvoer, Arnhem) zijn daarvoor geportretteerd door Foodreporter en Gault&Millau.

  • Bas van Kranen. Foto-credits Diederik van der Laan
    Restaurant9 sep. 22

    Bas van Kranen, Restaurant Flore**: 'Er móét iets veranderen in het gedrag van chefs'

    Tijdens de coronaperiode verdiepte Bas van Kranen zich in facetten van zijn vak, zoals de zuivelindustrie. Dat zorgde ervoor dat hij restaurant Bord'eau omvormde tot Flore. Een concept dat hij betitelt als 'conscious fine dining'. Het leverde hem in één klap twee sterren op. 'Het woord 'duurzaamheid' wordt te vaak misbruikt ten behoeve van zakelijk succes.'

  1. Vacatures

  2. Rasamayi Foods

    Zelfstandig werkende Kok-I

    Rasamayi Foods logo
  3. The Madras Diaries

    Zelfstandig werkende Kok-I

    The Madras Diaries logo
  4. Restaurant Little India

    Zelfstandig Werkend Kok-I

    Restaurant Little India logo
  5. Rentokil Pest Control

    Omscholing tot ongediertebestrijder

    Rentokil Pest Control logo
  6. Surplus Zorg & Sociaal Werk

    Meewerkend voorman keuken

    Surplus Zorg & Sociaal Werk logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Dit zeggen de hoofdrolspelers over Michelin 2022 [video]
  2. Michelin onthult weer drie nieuwe restaurants voor 2022
  3. Biologische wijnen inmiddels vaste waarde op de wijnkaart
  4. Hotel De L'Europe Amsterdam viert 125 jarig bestaan
  5. Van Bord'Eau* naar Flore: een keuken zonder boter, kaas en room
  6. Bord'eau op drie Beste Groenterestaurants ter wereld
  7. Bord'Eau* zet smaken uit de Noordzee op de kaart
  8. Bas van Kranen (Bord'Eau*): smaakprofielen in plaats van gangen
  9. Bas van Kranen: decadente hotdogs en bijzondere cocktails
  10. Receptvideo's: Sterrenchefs en hun lentegerechten
  1. Restaurant zonder tafels '212' van Richard van Oostenbruge en Thomas Groot van start
  2. Vincent van Riet wordt maître bij Bord'Eau Amsterdam
  3. Bord'eau behoudt positie 31 in Lekker 2018
  4. Bas van Kranen nieuwe chef Bord'eau in Hotel de l'Europe
  5. Bas van Kranen stopt bij De Leuf*
  6. Video GaultMillau 2017: Bas van Kranen ex aequo Talentvol Chef van het jaar
  7. Kanshebbers GaultMillau Awards 2017 op een rij
  8. Video: Team De Leuf over Michelinster
  9. Sandra van de Bunt: 'Met De Leuf ster gewonnen
  10. De Leuf weer open met Bas van Kranen en Robin van de Bunt
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Inschrijven Terras Top 100
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen