Alles over Betaalautomaten en pinnen

Bas Rodenberg, algemeen directeur Brink’s: 'Je wilt vooral bezig zijn met je gasten, niet met al die betaalmethoden.'

Horeca accepteert met Brink's alle betaal­vormen: 'Dit is echt uniek'

Contant, pinpas, creditcard, smartphone, QR code: het aantal manieren van betalen is de laatste jaren enorm toegenomen. Gasten kunnen echter niet...

De voordelen van digitale tools tijdens de zomerdrukte

De voordelen van digitale tools tijdens de zomerdrukte

De zomer betekent voor horecaondernemers met een terras extra drukte. Met het personeelstekort is dit echter lastig te managen. Digitale tools bieden...

Vapiano (op de foto locatie Utrecht) is een van de klanten van Butlaroo.

Butlaroo (QR-code bestellen) en Tikkie gaan samenwerken

Tikkie en Butlaroo gaan samenwerken. Ze twee bieden de horeca voortaan contactloos bestellen via de QR-code aan, gecombineerd met een betaling via...

Deze prijs stijgt niet: tarieven contant geld jaar lang bevroren

Deze prijs stijgt niet: tarieven contant geld jaar lang bevroren

De tarieven voor het opnemen en storten van contant geld gaan tot juli 2023 niet omhoog voor horecaondernemers.

Duitse groothandel Metro neemt Eijsink over

Duitse groothandel Metro neemt Eijsink over

Metro AG heeft 100% van de aandelen van Eijsink, gevestigd in Hengelo, overgenomen. Met deze aankoop ontstaat er één van de grootste bedrijven in...

Foto: Koos Groenewold

Helft minder klandizie voor horeca als gast niet kan pinnen

Maar liefst de helft van de Nederlanders komt liever niet in een horecazaak waar het niet mogelijk is te betalen met de pinpas.

POS-kassasysteem: transactie zonder gedoe, foutmelding of vertraging

POS-kassasysteem: transactie zonder gedoe, foutmelding of vertraging

Ze staan voor je: de vaste gasten die weer genoten van een uitgebreide lunch. Klaar om te betalen. Plotseling valt de internetverbinding weg. De...

Trends in bestellen en betalen: 'De gast wil graag aan de knoppen zitten'

Trends in bestellen en betalen: 'De gast wil graag aan de knoppen zitten'

Gasten willen steeds vaker zelf bepalen wanneer ze welk gerecht krijgen en op welke wijze ze wanneer afrekenen. QR-codes zijn hiervoor een handig...

Terras Kickstart 2021: 'Digitale maatschappij vraagt om nieuw soort horeca'

Terras Kickstart 2021: 'Digitale maatschappij vraagt om nieuw soort horeca'

Ondernemer Robin Wijnen heeft met zijn restaurant Quisine een 'nieuw horecaconcept' neergezet, dat inspeelt op de steeds grotere vraag naar...

Rabobank verlaagt pintarieven voor horecaondernemers

Rabobank verlaagt pintarieven voor horecaondernemers

De huidige lockdown in Nederland heeft grote gevolgen voor horecaondernemers. Dat blijkt ook uit de recente daling van het aantal pintransacties....