Hotelschool The Hague
Bier en Food Pairing verovert Oost-Nederland
De mogelijkheid van goede bier en food pairing raakt steeds meer in zwang.
De mogelijkheid van goede bier en food pairing raakt steeds meer in zwang.
Wie nog twijfelde over alcoholvrij bier op de kaart, zou de cijfers van 's werelds grootste bierbrouwer er eens bij moeten pakken.
Lindeboom Bierbrouwerij uit het Limburgse Neer bestaat dit jaar 155 jaar. Dat wordt gevierd met een limited edtion quadrupel.
Biersommelier Léon Rodenburg is de nieuwe en eerste Nederlandse Wereldkampioen Biersommelier. Ook nummer twee van de wereld is een Nederlander.
Op de Dag van het Bier herpubliceren we biertips van Rick Kempen, voormalig columnist bij Misset Horeca. 'Maak keuzes: vijf verschillende witbieren op je kaart is écht onnozel.'
Ter ere van het 750-jarig bestaan van Amsterdam heeft bierbrouwer Heineken in nauwe samenwerking met vijf Amsterdamse horecaondernemers een speciaal pils gebrouwen: Heineken Studio Mokum750.