Fresh Recruitment
Een ode aan Jonnie Boer op de Caribische eilanden
Met drie bijzondere diners op Curaçao en Bonaire brachten een groep topchefs eind juli een eerbetoon aan Jonnie Boer.
Met drie bijzondere diners op Curaçao en Bonaire brachten een groep topchefs eind juli een eerbetoon aan Jonnie Boer.
We zijn inmiddels ruim over de helft in 2025, een jaar waarin tot nu toe genoeg gebeurde. Dit zijn tien van de bestgelezen verhalen op Misset Horeca.
Sander Wever en Michel de Kivit leerden elkaar in 2012 kennen bij De Librije in Zwolle. Dertien jaar later hebben de twee vrienden hun droom verwezenlijkt: ze openden restaurant en boetiekhotel Aest op Terschelling. 'Het is niet het uitgangspunt, maar we zouden dit bedrijf in principe óók met z'n tweeën kunnen runnen.'
Het was een dag vol emoties bij De Librije*** in Zwolle. Op vrijdag 27 juni slaagde Hoofd-sommelier Sem Beks (32) voor zijn Meesterproef en mag hij zich voortaan SVH Wijnmeester noemen. Daarmee is hij de 36ste Wijnmeester van Nederland én werkt hij bij het enige restaurant in ons land waar maar liefst vier SVH Meesters actief zijn. Een unieke prestatie, die symbool staat voor het uitzonderlijke niveau van het driesterrenrestaurant.
Mbo-school Curio heeft, in samenwerking met Gijs Kemmeren, in Breda een 15-weekse opleiding plant-based koken opgezet.
Vandaag verschijnt Misset Horeca editie 4 met Thérèse Boer op de cover. We interviewden en fotografeerden haar voordat haar man Jonnie overleed op 23 april jl.