Hoe prijs je je wijn niet het restaurant uit?
De prijzen in de horeca staan onder druk. Importeurs en producenten komen niet meer jaarlijks met een nieuwe prijslijst maar verhogen soms wel om de...
De prijzen in de horeca staan onder druk. Importeurs en producenten komen niet meer jaarlijks met een nieuwe prijslijst maar verhogen soms wel om de...
Cindy Borger, gastvrouw en mede-eigenaar van restaurant De Groene Lantaarn ** in Staphorst, is de 49ste SVH Meestergastvrouw/-heer van Nederland. Op...
Als horecaondernemer kunnen de marges op wijnen natuurlijk zeer interessant zijn. Maar wat doe je als een gast vraagt of hij zijn eigen fles mag...
Per 1 juni stopt Niels van Overmeire als maître sommelier van De Bokkedoorns** in Overveen en verlaat de horeca om een opleiding voor makelaar te...
Noël Vanwittenbergh, sommelier van Ciel Bleu** heeft van restaurantgids Gault&Millau de Lifetime Achievement Award in ontvangst mogen nemen. Maandag...
Job Seuren heeft de award van Sommelier van het Jaar 2024 van Gault&Millau gekregen. De bevlogen wijnkenner bezorgt bij Zoldering* in Amsterdam...
Sinds 1 februari is het team van restaurant Flore(**) versterkt met Roos Stevens in haar nieuwe rol als Maître D. Zij is onder andere...
Op maandag 18 september heeft de vakjury van de Wijnvrouw van het Jaar verkiezing Kirsten Abels uitgeroepen tot Wijnvrouw van het Jaar 2023. Een...
De afgelopen maanden zijn veel sommeliers van baan gewisseld. Wat opvalt is dat de trend die tijdens de pandemie met Roy Pelgrim is gestart om over...
Wouter Denessen, maître van restaurant Flore** en hoofdsommelier van Hotel De L'Europe in Amsterdam, verlaat de horeca en stapt over naar de...