Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over whisky

  • Awards en Onderscheidingen3 mrt. 25

    De Toppr van februari: Kevin Marchant, barmanager van The Dublin House in Zwolle

    Het platform Tippr zet iedere maand een horecamedewerkers in het zonnetje. Deze Toppr krijgt zo de waardering die hij of zij verdient.

  • Gedistilleerd11 dec. 23

    Verrijk de gedistilleerde kaart met deze nieuwste Nederlandse en Schotse whisky's

    Voor horecaondernemers die streven naar bijzondere whisky-ervaringen voor hun gasten, presenteert Misset Horeca de nieuwste introducties in de wereld van whisky. Een opkomst van Nederlandse distillaties en verfijnde Schotse creaties verrijken de markt. Hierdoor ontstaat een inspirerende toevoeging voor de gedistilleerde kaart met Nederlandse en Schotse whisky's. Bekijk de smaakvolle innovaties.

  • whisky7 nov. 23

    Opkomst van Nederlandse whisky: al 30 distilleerderijen

    Goede whisky komt uit Schotland, Ierland of de VS. Toch? Niet helemaal: aan dat rijtje kan inmiddels ook Nederland worden toegevoegd. Nederlandse whisky's scoren de laatste jaren op internationale wedstrijden en inmiddels telt ons land zo'n 30 serieuze whiskydistilleerderijen, verspreid over bijna alle provincies. Voor horecazaken een mooie mogelijkheid eens een lokale whisky op de kaart te zetten. Sinds enkele explodeert de interesse voor whisky van Nederlandse bodem.

  • De basis van elke whisky is in grote lijnen hetzelfde. Eén of meerdere graansoorten, water en gist. En toch zijn er talloze verschillende varianten.Gesponsord
    Gesponsord
    Horeca15 dec. 21

    Gesponsord Wereldse whisky's - hoe laat je je gasten optimaal genieten?

    Puur, on the rocks of in the mix: whisky is regelrechte verwennerij voor je gasten. Whisky is een veelzijdige drank om je gasten, bijvoorbeeld na een smakelijk diner, langdurig van te laten genieten. Wij dromen alvast dat het zo snel weer mogelijk is: Wereldse whisky's - hoe laat je je gasten optimaal genieten?

  • Café12 jul. 21

    Binnenkijken bij nieuwe Flightbar in pand van bruine kroeg

    Het pand waar voorheen Café de Donder in huisde, is nu de locatie voor de nieuwe Sumventure Flightbar. De flightbar serveert telkens drie drankjes die soepel in elkaar overlopen en dit kan in Economy Class (€20), Business Class (€35) of First Class (€50).

  • Horeca29 jan. 21

    Cocktailrecept: Johnnie's Winterwalk

    Johnnie's Winterwalk is een ware winterse wandeling in het glas. Deze highball is makkelijk te bereiden en de ideale drank voor de koude dagen.

  1. Vacatures

  2. Kuppens Management

    Ondernemer

    Kuppens Management logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Cocktailrecept: Winterse highball 'Johnnie & Gingerbread'
  2. Blog Rick Kempen: Whisky is mislukt bier
  3. Cocktailrecept: Nova Old Fashioned bereid met Starward whisky
  4. Johnnie Walker schenkt bartenders 500 euro
  5. The Famous Grouse House: overnachten in een whiskyvat
  6. Zoektocht naar bartender voor 'wildste barjob in de wereld'
  7. Whisky, gin, wodka of rum? De cijfers voor de horeca in beeld
  8. Restaurant Bridges* introduceert menu met whisky pairing
  9. Whisky: chique margemaker
  1. Distilleerderij gebruikt restbier als basis voor dranken
  2. Jameson blijft succesverhaal door stijgende populariteit klassieke cocktails
  3. Iconisch Haags café Huppel The Pub viert 40-jarig jubileum
  4. Taiwanese whiskymaker behaalt meer dan 190 medailles
  5. Boomsa wint zilver met Glen Talloch op International Spirit Challenge
  6. Mijn gedistilleerde drank: Jameson
  7. Café Huppel the Pub beste whisky horecagelegenheid
  8. International Whisky Festival Den Haag volledig uitverkocht
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen