‘Het is leuk voor mijn gasten als er eens een bekende kok kookt’’, vindt De Boer. Na Robert Kranenborg was het nu de beurt aan Fonk. Hij maakte in tuinkruiden gemarineerde tonijn, coquilles, eendenlever en een proeverij van winters ijs. Tevens een mooie gelegenheid om het luxe restaurant met een Amerikaans tintje te promoten, vindt De Boer. Voor de volgende keer heeft hij een Amerikaanse gastkok op het oog.
Koken met topkoks
Reizend cuisinier Constant Fonk trad onlangs op als gastkok bij California Café in Eemnes. Op uitnodiging van chef-kok Henk-Jan de Boer bereidde hij een ...
Krijg het beste van Misset Horeca in je mail
Misset Horeca houdt ambitieuze ondernemers op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen in de horecabranche. Schrijf je nu in voor de Misset Horeca-nieuwsbrief en ontvang gratis het actuele horecanieuws, praktische tips en adviezen op het gebied van ondernemerschap.



