Zelf prijs bepalen menu succes in Engels restaurant

Het 'wat-de-gek-ervoor-geeft'-principe in het Londense toprestaurant Mju vorige week, was een groot succes. Althans, volgens initiatiefnemer Toptable.co.uk, een Britse reserveringssite op het Internet. Toptable bood gasten de mogelijkheid zelf de prijs te bepalen van een menu.

Normaliter betalen gasten € 55,- voor een luxe 4-gangen menu. Bij het zelf bepalen van de prijs, lag de prijs twintig tot 25 procent lager. Eén gast vond het menu niet meer waard dan € 10,50.

Desondanks sprak directeur Alysoun Stewart van de elegante zaak Mju over een succes. ‘De meeste deelnemers aan dit initiatief waren hier nog nooit geweest. Ze zullen zeker terugkomen. Enkele gasten heeft deze mogelijkheid aangegrepen om goedkoop te eten.’

Normaliter betalen gasten € 55,- voor een luxe 4-gangen menu. Bij het zelf bepalen van de prijs, lag de prijs twintig tot 25 procent lager. Eén gast vond het menu niet meer waard dan € 10,50.

Desondanks sprak directeur Alysoun Stewart van de elegante zaak Mju over een succes. ‘De meeste deelnemers aan dit initiatief waren hier nog nooit geweest. Ze zullen zeker terugkomen. Enkele gasten heeft deze mogelijkheid aangegrepen om goedkoop te eten.’

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.