nieuws

Tafelmodel softijs machine

Horeca

Mondial Elite, leverancier van professionele koel- en vriesapparatuur, bracht onlangs Polar Twist op de markt. Een tafelmodel softijsmachine op 230 Volt, zeer geschikt voor cafetaria’s. ‘De afmetingen zijn ideaal, het apparaat is luchtgekoeld, kent een minimaal verbruik, is gebruiksvriendelijk en gebruikszeker. Een introductieaanbod zorgt voor een aantrekkelijke aanschafprijs’, aldus de leverancier. Onder de naam Evolution […]

Mondial Elite, leverancier van professionele koel- en vriesapparatuur, bracht onlangs Polar Twist op de markt. Een tafelmodel softijsmachine op 230 Volt, zeer geschikt voor cafetaria’s. ‘De afmetingen zijn ideaal, het apparaat is luchtgekoeld, kent een minimaal verbruik, is gebruiksvriendelijk en gebruikszeker.

Een introductieaanbod zorgt voor een aantrekkelijke aanschafprijs’, aldus de leverancier. Onder de naam Evolution 2005 is de nieuwe eigen lijn koel- en vrieskasten en gekoelde werkbanken verkrijgbaar. De apparatuur staat voor degelijke Italiaanse kwaliteit en design.
Mondial Elite Benelux, tel. (030) 686 54 70, www.mondialelite.net

Reageer op dit artikel