nieuws

FC Utrecht ontvangt Ajax met Broodje Vocking

Horeca

In stadion Galgenwaard zal tijdens de thuiswedstrijd van FC Utrecht tegen Ajax op 27 november het Broodje Vocking te koop zijn. Vockingworst is onlosmakelijk verbonden met alles wat echt Utrechts is. Daarom hoort deze lokale specialiteit ook helemaal bij FC Utrecht vindt slagerij Vocking. Dat bleek onlangs al tijdens de Open Dag van FC Utrecht, toen de Broodjes Vocking in razendsnel tempo verkocht werden. Reden om dat vooralsnog eenmalige experiment uit te breiden.

Tijdens de wedstrijd tegen Ajax krijgt Vocking de kans om zich als vaste waarde in het stadion te bewijzen. Directeur Paul Vocking hoopt dat de Utreg-fans zich massaal op hun Broodje Vocking zullen storten, onder het motto: “Me stadsie, me kluppie emme wors”.Vocking is een authentiek familiebedrijf. De slagerij werd in 1891 door overgrootvader Vocking opgericht in de oude binnenstad van Utrecht. De karakteristieke donkere leverworst wordt nog steeds in eigen huis vervaardigd volgens een uniek ambachtelijk recept dat nooit is veranderd en dus bijna 115 jaar oud is.

Reageer op dit artikel