nieuws

Decorstukken

Horeca

Het systeem heeft een flexibel karakter; de grootste, zeshoekige opstelling vult een oppervlakte van circa 400 m2. Bij kleinere ruimtes is er keuze uit een halve, een derde of zelfs een zesde deel van de opstelling. Ook de hoogte is variabel, van 4,5 tot 6,5 meter. Het Heavy Decor kan worden ingericht met accessoires in […]

Decorstukken

Het systeem heeft een flexibel karakter; de grootste, zeshoekige opstelling vult een oppervlakte van circa 400 m2. Bij kleinere ruimtes is er keuze uit een halve, een derde of zelfs een zesde deel van de opstelling. Ook de hoogte is variabel, van 4,5 tot 6,5 meter.

Het Heavy Decor kan worden ingericht met accessoires in dezelfde geroeste stijl, zoals lampen, een scheidingswand, een bar- of buffetombouw. Deze elementen zijn ook separaat te huur. Met de volumineuze verschijning van Heavy Decor is een product of evenement op een opvallende en eigentijdse manier te presenteren.

Wop.nl is een evenementen-, entertainment- en promotiebureau; de afkorting Wop staat voor World Of Pleasure.

Voor informatie: Wop.nl, Etten-Leur. Tel. (076) 524 66 00. www.wop.nl.

Reageer op dit artikel