nieuws

Overname Bilderberg Hotels & Restaurants aanstaande

Horeca

Bilderberg Hotels & Restaurants wordt zo goed als zeker overgenomen. Een vastgoedpoot van het Amerikaanse Goldman Sachs heeft een bod gedaan op Queens Moat Houses, het noodlijdende Britse moederconcern van Bilderberg. Directeur Dries van der Vossen van Bilderberg bevestigde dit maandagochtend tegenover Misset Horeca.

Overname Bilderberg Hotels & Restaurants aanstaande

Bilderberg staat al geruime tijd in de etalage. Moederbedrijf Queens zit met een schuld van 650 miljoen pond. Door de overname kan die schuld grotendeels worden afgelost. Als de banken het bod van 544 miljoen dat nu op tafel ligt accepteren, kan de deal binnen drie maanden zijn afgerond.

Directeur Van der Vossen van Bilderberg heeft het volste vertrouwen in de toekomst voor Bilderberg. ‘Ik verwacht dat nu eindelijk weer geïnvesteerd kan worden in onze hotels.’ Bilderberg telt 24 hotels, allemaal in Nederland. Er werken 1400 mensen. Vorig jaar bedroeg de omzet 100 miljoen euro.

In Misset Horeca vrijdag meer nieuws over de overname van Bilderberg.

Reageer op dit artikel