Jong keukenduo opent Restaurant Mare aan de jachthaven van Plasmolen

Jong keukenduo opent Restaurant Mare aan de jachthaven van Plasmolen

Plasmolen is een culinaire hotspot rijker: Restaurant Mare, gelegen in de jachthaven aan de Mookerplas.

De drijvende kracht achter Mare is het jonge chefskoppel Roos Roelofsen (22) en Niek Scheurwater (23). Met een frisse kijk op gastronomie en een gedeelde passie voor pure producten, weten zij verfijning en toegankelijkheid moeiteloos te combineren.

Hun keuken is seizoensgebonden, eigentijds en altijd smaakvol. Bij Mare schuiven gasten aan voor een toegankelijke lunch, kunnen ze genieten van een goed glas wijn met huisgemaakte bites op het zonnige terras aan het water, of zich laten verrassen door een diner vol creatieve gerechten.

De sfeer is ongedwongen, de kwaliteit hoog. Restaurant Mare is geopend van woensdag t/m zondag, de hele dag door vanaf 11:30. 

Bekijk deze collectie

Horecabedrijf starten

Een eigen horecabedrijf starten is een droom voor veel mensen. Maar om die droom te realiseren moet je goed nadenken over de te voeren bedrijfsvoering, wet- en regelgeving waar je mee te maken krijgt, verzekeringen en nog veel meer. Deze collectie helpt je daarmee op weg.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.