nieuws

Jan Reuvers topdomeinadviseur KHN

Horeca

Jan Reuvers is benoemd tot topdomeinadviseur van Koninklijke Horeca Nederland (KHN). De 65-jarige Reuvers gaat in zijn rol het Landelijk Bestuur van KHN adviseren vanuit het gezichtspunt van de domein Vrije Tijd.

Jan Reuvers topdomeinadviseur KHN

Jan Reuvers is Director Northern Region at Compagnie des Alpes Leisure division waaronder Dolfinarium, Walibi Holland, Walibi Belgium, Bellewaerde en Fort Fun Germany vallen. Hij is aan het begin van de ledenraadsvergadering van KHN vorige week benoemd.

Naast Reuvers beschikt KHN nu over meerdere topdomeinadviseurs. Zo adviseert serieondernemer Laurens Meijer KHN op het gebied van drinken. Gabriëlle Esselbrugge is verantwoordelijk voor het domein slapen en Marcel Hansen adviseert op het gebied van eten.

KHN bevindt zich al enige tijd in een interne reorganisatie waarbij eerder afscheid is genomen van sectorvoorzitters. Zij hebben plaats gemaakt voor de zogeheten topdomeinadviseurs.

Reageer op dit artikel