nieuws

Dubai van exclusief naar massatoerisme

Hotel

Mövenpick start op het prestigieuze Palm Jumeirah in Dubai een all-inclusive concept. Het is de voorbode van de omschakeling van het in zwaar weer verkerende Dubai van exclusieve bestemming naar massatoerisme.

Dubai van exclusief naar massatoerisme

Volgens de Nederlander Titus van der Werf, een kenner van het gebied, is Dubai binnen twee jaar veranderd van exclusieve bestemming voor de rijken der aarde naar een bestemming met massatoerisme zoals aan de Spaanse costa’s en Turkse rivièra.

‘De keten Mövenpick begint op de prestigieuze Palm Jumeirah zelfs een all-inclusive concept. Mijn voorspelling is dat de Angelina Jolies en Rod Stewarts van deze wereld veilig op hun eilanden voor de kust blijven, terwijl Anita en John uit Barendrecht de kusten gaat domineren, nadat ze hun all-in-vakantie voor 1500 euro bij Neckermann hebben geboekt’, aldus Van der Werf in De Telegraaf.

Volgens Van der Werf is het binnen twee jaar zover. ‘Dubai gaat veranderen en dat is een heel normale ontwikkeling. Je ziet dat er al allerlei voorbereidingen worden getroffen. Er vliegen steeds meer low cost airliners als Dubai Fly en Air Arabië op deze staat.’

Reageer op dit artikel