nieuws

Nieuwe gm voor Golden Tulip Lisse

Hotel

Renata Haring is de nieuwe general manager van Golden Tulip Lisse & Restaurant De Nachtegaal in Lisse. Haring was al assistent gm van het hotel.

Nieuwe gm voor Golden Tulip Lisse

Dat laat het horecabedrijf in Lisse weten. Haring is aangesteld door de Nachtegaal Heereweg Exploitatie BV. De 34-jarige Haring vervangt Dick van Damme.

Golden Tulip Lisse wil weinig kwijt over het vertrek van Van Damme. ‘Onze vorige general manager is na goed overleg zijn eigen weg gegaan. In samenspraak hebben wij besloten daar verder geen publieke aandacht aan te besteden’, laat de marketingmanager van het hotel weten.

Franchise-voorman Haike Blaauw bevestigt de wisseling van de wacht bij Golden Tulip Lisse.

Haring krijgt in haar nieuwe functie onder meer het implementeren van een nieuwe bedrijfsstrategie binnen het hotel als taak. Bij de vernieuwing van de strategie wordt ook gekeken naar renovaties en innovaties, die het hotel naar een hoger niveau moeten tillen.

Golden Tulip Lisse & Restaurant De Nachtegaal is franchisenemer van het merk Golden Tulip. In het geheel omvat Golden Tulip Lisse een restaurant met open keuken, 122 hotelkamers, 24 in grootte variërende zalen, Club Nils – de trendy discotheek, een hotelbar, zwembad en sauna.

Reageer op dit artikel