nieuws

Hotello’s fietsen naar Berlijn voor goede doel

Hotel

Elf fietsers uit de Internationale hotelwereld zullen in maart van Amsterdam naar Berlijn fietsen. De 600 kilometer leggen ze af om in de Duitse hoofdstad deel te nemen aan het International Hotel Investment Forum (IHIF). Met hun fietstocht wil het elftal geld ophalen voor het goede doel.

Hotello’s fietsen naar Berlijn voor goede doel

Tot de deelnemers die 1 maart vanuit Amsterdam vertrekken behoren hoofd EMEA Hotels van Colliers International Dirk Bakker, IHIF oprichter en chairman Jonathan Worsley en Rene van Schie, die zich in zijn werkzame leven bezig houdt met hotelontwikkelingen en hotelbeleid voor de gemeente Amsterdam. De fietsers hopen een streefbedrag van €25.000 binnen te halen voor twee goede doelen: Stichting Future Talent en het Anne Frank Trust fonds.

IHIF

Na voltooiing van de uitdaging neemt het elftal deel aan het 19e International Hotel Investment Forum (IHIF), van 7 tot en met 9 maart. Dirk Bakker zal daar ook een sessie verzorgen over New Generation and New Business models. Bakker: ‘Twee van Colliers’ kernwaarden zijn ‘community’ en ‘fun’. Deze worden weerspiegeld in het creëren van besef dat deze twee goede doelen jong talent ondersteunen.’

 

Reageer op dit artikel