nieuws

Max Brown opent in Berlijn

Hotel 1181

Na een hotel in Düsseldorf opent het Nederlandse EHPC nu ook een vestiging van haar concept Max Brown in Berlijn. Het hotel telt 70 kamers.

Max Brown opent in Berlijn

Max Brown Ku’Damm opende afgelopen week in Berlijn een hotel met 70 kamers. In September opende al Max Brown Düsseldorf met 65 kamers.

Net als in Düsseldorf zijn de kamers ontworpen door de Amsterdamse designer Saar Zafrir. In dat interieur kenmerken als rijk gedecoreerd behang, antieke tapijten en basketbalringen. Ook is elke kamer uitgerust met een platenspeler en een selectie vinyl.

De gemeenschappelijke ruimtes werden getekend door Alona Eliasi uit Tel Aviv, Israel. Daar vormen felle kleuren, zwartmarmeren vloeren en een junglebehang de belangrijkste elementen, aangevuld met perzische tapijten en 50’s meubilair.

EHPC

EHPC (Europe Hotels Private Collection) is opgericht door Liran Wizman en wordt aangestuurd door Bram van der Hoek, die ook verantwoordelijk is voor de Duitse uitrol. Hotelconcepten Sir Hotels en Max Brown werden beiden in Amsterdam ontwikkeld, en nu ook op de Duitse markt geïntroduceerd.

Met Max Browns in Düsseldorf en nu Berlijn en een Sir Hotel in Berlijn heeft EHPC dit jaar drie hotels in Duitsland geopend. Begin 2017 volgt ook een Sir Hotel in Hamburg.

Reageer op dit artikel