nieuws

Herman Klok verruilt Krasnapolsky voor regionale functie binnen NH

Hotel 1317

Herman Klok is niet langer general manager van NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Hij is inmiddels aan de slag als regional director operations, met de hotels in Amsterdam, de UK en Zwitserland onder zich.

Herman Klok verruilt Krasnapolsky voor regionale functie binnen NH

Herman Klok was sinds 2013 hoteldirecteur van NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky, Kras in de volksmond. Sinds de bouw van hotel nhow Rai was hij ook daar als hoteldirecteur pre-opening bij betrokken.

Beide functies heeft hij neergelegd om door te groeien binnen NH Hotel Group en aan de slag te gaan als regional director of operations voor Amsterdam, de UK en Zwitserland. Binnen NH is Nederland opgedeeld in twee regio’s: Amsterdam en de rest. Die ‘rest’ van Nederland valt onder regional director Walter Kok. Beiden rapporteren aan Maarten Markus, managing director Benelux, Frankrijk, Uk, Noord-Europa, Afrika en VS.

Alles over Krasnapolsky

Alles over Krasnapolsky

Per 1 december is Natasja Heintz aangesteld als pre-opening hotel director voor nhow Amsterdam Rai. Klok heeft zijn operationele taken bij Krasnapolsky overgedragen aan zijn assistent als interim hotel directeur, voor die functie is een vacature.

‘Voor je zit een gelukkig man’, zegt Klok als hij de overstap tijdens een gesprek bekend maakt. Hij kijkt er erg naar uit over de grenzen van Amsterdam te gaan werken, en met Londen én Amsterdam mag hij ook nog eens twee nhow hotels tegelijk ontwikkelen.

Reageer op dit artikel