Preston Palace voor zesde keer Familiehotel van het Jaar

Preston Palace voor zesde keer Familiehotel van het Jaar

Preston Palace in Almelo is voor de zesde keer op rij uitgeroepen toto Familiehotel van het jaar. 83 Procent van de stemmers in deze categorie koos voor het Twentse all-inclusive hotel.

De meest kindvriendelijke reisorganisaties/accommodaties van Nederland zijn op zondag 19 januari 2020 onderscheiden met de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2020. Dit gebeurde tijdens een feestelijk event op de 50e editie van de Vakantiebeurs.

Ruim 8200 kids en ouders brachten in de afgelopen weken hun stem uit in de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar competitie. De verkiezing is een initiatief van Kids Vakantiegids en wordt jaarlijks georganiseerd in samenwerking met de Vakantiebeurs.

Preston Palace Almeloo

Carlo Slag, mede-eigenaar van Preston Palace is zo blij met de prijs dat de directie de heeft besloten alle medewerkers een cadeau te geven. ‘Samen dragen zij immers bij aan het succes van ons populaire all-inclusive resort en het welbevinden van onze gasten. De Award wordt aan alle medewerkers opgedragen. Zij hebben deze waardering echt verdiend,’ aldus Slag.

Vakkundige jury

De 'Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards'-vakjury beoordeelde de wijze waarop Preston Palace inspeelt op de wensen van kinderen en hun familie. Daarbij werd onder andere gelet op het inlevingsvermogen in de doelgroep en de waarborging van de kwaliteit, de originaliteit en variatie van het activiteitenprogramma, gericht op zowel het kind als het hele gezin.

De vakjury bestaat uit Frank Oostdam (directeur-voorzitter ANVR), Theo de Reus (Hoofdredacteur TravMagazine) en Marlotte Lubbers (directeur Kids Vakantiegids).

Preston Palace heeft voor kinderen een subtropisch zwemparadijs, een indoor kermis, familiekamers, een kinderkorting t/m 17 jaar en een animatieteam met mascottes.

Het is beslist niet vanzelfsprekend dat Preston Palace deze prestigieuze prijs voor de zesde maal op rij wint, daarom doneert zij aan de Stichting Ambulance Wens Nederland.

Dit goede doel vervult de laatste wensen van immobiele terminale patiënten en hun families.

Horeca Top 100

Het bedrijf staat op nummer 68 in de Horeca Top 100 van grootste bedrijven 2019.