
Beoordelingsgesprekken en functioneringsgesprekken met horecapersoneel kunnen in één en dezelfde vorm gevoerd worden, bijvoorbeeld als een...
Beoordelingsgesprekken en functioneringsgesprekken met horecapersoneel kunnen in één en dezelfde vorm gevoerd worden, bijvoorbeeld als een...
Marijn van de Worp en zijn partner Yasmina El Azzouzi moesten begin dit jaar de deuren van hun restaurant Fizzy in Epe sluiten. En nu heeft Van de...
Tussen Abcoude en de aangrenzende weilanden staat een voormalig treinstation dat is omgetoverd tot De Witte Dame Abcoude.
Sircle Collection opent de komende twee jaar flink wat nieuwe hotels en lanceert twee nieuwe merken. Daarbij worden nieuwe landen betreden en ook in...
Michelin biedt gasten al meer dan 120 jaar een selectie van de beste restaurants en hotels. Eerst in Frankrijk, later in Europe en inmiddels over de...
Ondernemersfamilie Luitjens voegt een derde Family-vestiging toe aan haar portefeuille. Na Axel en Terneuzen heeft Hulst straks ook een filiaal van...
In de toekomst zijn er structureel minder werkenden, ook in de horeca. Daar is geen simpele oplossing voor. Dit betekent dat we allemaal aan de bak...
Uit inspecties van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) blijkt dat 60 procent van de bijna 13.000 geïnspecteerde bedrijven in retail,...
Polly Goudvisch in Amsterdam is het vijfde lid van de Familie Goudvisch van 3WO horeca groep. Deze familie brengt met hun cafés een ‘ode aan de...
New York Pizza bestaat 30 jaar en hoopt dit jubileum te vieren met de opening van de driehonderdste Nederlandse vestiging. Inmiddels is de formule...
Hoe bepaal je de juiste horecainrichting? Hoeveel ruimte heeft je gast eigenlijk nodig? Met dit schema krijg je een indicatie van de gemiddelde...
Tien kenners beschouwden in 2018 de ‘stand van het bier’ tot dan aan toe. Nu, vijf jaar later, kijken ze opnieuw naar ‘de stand’ in vijf delen. In...
De verenigingen ONCE, Veneca en VOCC hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd. Het doel: op 1 januari 2024 een belangenplatform realiseren voor...
Medewerkers die de kantjes ervan aflopen, te laat komen, zich niet aan de regels houden, onvoldoende schoonmaken of conflicten veroorzaken met andere...
Een groep bekende hotels in Amsterdam slaat de handen ineen om de hotelbranche te verzekeren van een inclusieve en regeneratieve toekomst.