06 december 2023
Chef-koks van Relais & Châteaux stoppen met serveren van paling

Chef-koks van Relais & Châteaux stoppen met serveren van paling

De leden van de World Culinary Council van Relais & Châteaux hebben besloten om paling van hun menu's te verwijderen. Dit, nadat Ethic Ocean een...

Kwalitaria Tra viert 75-jarig jubileum na hoogte- en dieptepunten

Kwalitaria Tra viert 75-jarig jubileum na hoogte- en dieptepunten

Wat begon met friet en enkele snacks is 75 jaar later uitgegroeid tot een ambachtelijke cafetaria met een uitgebreid assortiment en prijswinnende...

Horeca maakt afspraken om gehoorschade door versterkte muziek te voorkomen

Horeca maakt afspraken om gehoorschade door versterkte muziek te voorkomen

KHN-voorzitter Marijke Vuik ondertekende vandaag het vierde Convenant Preventie Gehoorschade Versterkte Muziek. Dit convenant is een gezamenlijke...

McDonald's wil over enkele jaren 50.000 restaurants hebben

McDonald's wil over enkele jaren 50.000 restaurants hebben

McDonald's wil in 2027 wereldwijd zo'n 50.000 restaurants hebben. Nu staat de teller bij de Amerikaanse fastfoodketen nog op ruim 41.000 locaties,...

Tips om no shows te voorkomen

Tips om no shows te voorkomen

No show is nog altijd een veel voorkomend probleem in de horeca. Uit eerder onderzoek blijkt dat dit restaurants gemiddeld €1800 per maand kost. Hoe...

3D rendering: Sutherland Design

Sneak preview Hotel Keyser Breda: familie Sweere investeert opnieuw

Nadat Hotel Botanique Breda in maart 2023 de deuren opende, kondigt de familie Sweere een volgende investeringsronde aan. Zestien kamers in Hotel...

Ivo Thijssen

Vier concrete tips om jong personeel snel wegwijs te maken in je horecazaak

Hoe train je jonge horecamedewerkers, die enthousiast zijn, maar nog weinig ervaring hebben? Bierexpert en horecacoach Ivo Thijssen ontwikkelde een...