Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Accijns

  • Bierprijzen27 okt. 23

    Tweede Kamer halveert voorgenomen accijnsverhoging alcohol in 2024

    De voorgenomen accijnsverhoging voor alcoholhoudende dranken in 2024 is door de Tweede Kamer teruggedraaid, en gehalveerd. De politiek besloot daartoe in aanloop naar het verkiezingsreces.

  • Horeca4 okt. 21

    Kleinere bierbrouwers vrezen flinke toename accijnzen

    Een nieuw wetsvoorstel voor de herziening van alcoholaccijnzen zal rampzalig uitpakken voor kleinere Nederlandse bierbrouwerijen. Dat vreest CRAFT, de branchevereniging voor onafhankelijke brouwerijen, die bang is dat veel brouwerijen straks met een kwart meer accijnzen te maken krijgen.

  • Horeca27 mei 15

    Betere hectoliterkorting door onderlinge openheid

    Ik zal het − op deze plek ook − ongetwijfeld wel eens eerder geroepen hebben: ondernemers die niet krampachtig de kaarten tegen de borst houden waar het gaat om de pils die ze verkopen en de korting die ze eruit onderhandelen, doen zichzelf en de branche een groot plezier. 

  • Horeca19 nov. 14

    Wijnhandelaren willen eenvoudiger accijns

    Wijnhandelaren willen een vereenvoudiging van de wijnaccijns. De Koninklijke Vereniging van Nederlandse Wijnhandelaren (KVNW) heeft dinsdag 18 november ...

  • Horeca2 jul. 14

    Nederlandse bierconsumptie daalt met 3,6 procent

    Nederlanders hebben vorig jaar minder bier gedronken dan een jaar eerder. De consumptie over 2013 bedroeg 11,7 miljoen hectoliter. Dit is een daling van ...

  • Herbert Wiggerman
    Horeca25 jun. 14

    Tap is melkkoe van de overheid

    De accijns op pils is sinds het jaar 2000 met bijna 80 procent gestegen, dat blijkt uit het jaarlijkse pilsoverzicht van Misset Horeca. Een ondernemer ...

  1. Vacatures

  2. FreshRecruitment

    HR & Arbo Specialist (32u-36u)

    FreshRecruitment logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Optimisten
  2. Winstdaling voor Bavaria
  3. Ex-topman Heineken: accijns is doorgeschoten
  4. CBS: 'Fastfood snelste groeier, ook groei hotels
  5. CDA opent meldpunt accijnsproblemen bij grens
  6. Accijnslek van 100 miljoen euro door alcoholsmokkel
  7. Grolsch verhoogt bierprijs met drie procent
  8. Grolsch-ceo Verhaegen: 'Uitleg actie kweekt begrip
  9. Alcoholverkoop cafés daalt door accijnsverhogingen
  10. 'Accijnsverhoging bier kost meer dan het oplevert
  11. Minimumprijs bier retail, maximumprijs horeca
  12. Bierbranche in actie tegen accijnsverhogingen
  13. Terug naar de coladisco
  14. 'Bierpetitie' bijna 90.000 keer getekend
  15. Heineken-topman: 'bloedbad in grensstreek
  1. Reactie KHN op Troonrede: 'Verlaag lasten
  2. Heineken ook in actie tegen bieraccijns in super
  3. Daling verkoop sterke drank door accijnsverhoging
  4. Accijnsverhoging treft Limburgse brouwers hard
  5. Brouwers in actie tegen bieraccijnzen
  6. Mag het terras ook rookvrij?
  7. Accijnsverhoging: 'We weten dat er busjes met vreemd bier rondrijden
  8. Pilsoverzicht Misset Horeca: prijs blijft stijgen
  9. Heineken: 'Franse accijnsverhoging riekt naar protectionisme
  10. Hans Glandorf: 'Ik eis een glimlach
  11. Henri Reuchlin: 'Te vaak pils als gast bier bestelt
  12. Heineken tempert groeiverwachtingen
  13. Carlsberg optimistisch over Rusland en Azië
  14. 1 op de 20 biertjes illegaal in Nederland
  15. Hollands biertje in Frankrijk fiks duurder
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen