Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Michelin

Alles over AI

  • AI08:13

    Met deze tips pas je AI succesvol toe in jouw horecabedrijf

    AI verovert in hoog tempo de professionele keuken. Van menu-engineering en foodpairing tot verspilling tegengaan. De mogelijkheden zijn groot, maar hoe zet je AI effectief in? Drie experts en twee horecaondernemers delen hun inzichten en ervaringen.

  • Vianne Scharloo geeft AI-trainingen, ook aan horecaondernemers.
    AI2 sep. 25

    Hoe horecaondernemers meer tijd krijgen dankzij AI

    Kunstmatige intelligentie in de horeca verovert steeds meer terrein. Maar waar moet je als ondernemer beginnen?

  • AI22 aug. 25

    Just Eat Takeaway test bezorgrobots met AI in Zürich

    Just Eat Takeaway.com is in Zwitserland gestart met een pilot voor autonome bezorgrobots.

  • Digitalisering18 aug. 25

    Amerikaans onderzoek: 'Bijna alle hoteliers investeren in contactloze technologie'

    Datagedreven analyses helpen gastervaringen in 2025 vorm te geven. 96% van de (Amerikaanse) hoteliers investeert dit jaar in contactloze technologie. Technologie maakt gepersonaliseerde, mensgerichte ervaringen mogelijk.

  • Deze robot 'werkt' niet bij De Beren, maar is een voorbeeld van AI-toepassingen in de horeca.
    De Beren16 jul. 25

    Hoe De Beren AI omarmt: 'Sneller, consistenter, professioneler'

    Restaurantketen De Beren is al sinds 2023 actief bezig met de inzet van kunstmatige intelligentie (AI). En ze hebben sindsdien niet stilgezeten.

  • Zenchef en CoverManager
    Restaurant16 jul. 25

    Zenchef en CoverManager bundelen de krachten en worden Europese marktleider

    Zenchef en CoverManager, twee toonaangevende aanbieders van digitale oplossingen voor restaurants in Europa en Latijns-Amerika, bundelen hun krachten. Dit strategische besluit creëert een Europese marktleider op het gebied van restaurant-omzetbeheer.

  1. Vacatures

  2. Jobtimiser

    Zelfstandig werkend Kok

    Jobtimiser logo
  3. Van der Valk Hotel Schiphol

    Supervisor Restaurant

    Van der Valk Hotel Schiphol logo
  4. Van der Valk Hotel Schiphol

    Bar Manager (Sluitdiensten)

    Van der Valk Hotel Schiphol logo
  5. LEVANTOgroep

    Zelfstandig werkend Kok

    LEVANTOgroep logo
Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen