
Tijdens de coronaperiode verdiepte Bas van Kranen zich in facetten van zijn vak, zoals de zuivelindustrie. Dat zorgde ervoor dat hij restaurant...
Tijdens de coronaperiode verdiepte Bas van Kranen zich in facetten van zijn vak, zoals de zuivelindustrie. Dat zorgde ervoor dat hij restaurant...
Een sterrenregen werd voorspeld en een sterrenregen is het geworden. Met enkele hoofdrolspelers, waaronder in ieder geval alle kersverse...
Naast restaurants Triptyque in Wateringen, Chez Brochard in Harderwijk en Zoldering in Amsterdam heeft Michelin nog drie nieuwe namen onthuld die...
Biologische wijnen zijn erg in opkomst en worden niet meer weggestopt op de wijnkaart. In een groeiend aantal restaurants is het aanbod biologische-,...
De L'Europe Amsterdam bestaat 125 jaar. Het iconische hotel opende op 23 september 1896 zijn deuren en staat sindsdien in het teken van luxe en...
De L’Europe Amsterdam en executive chef Bas van Kranen nemen afscheid van Bord’Eau* en starten per 1 september Flore. Een keuken met alleen producten...
Restaurant Bord’eau in Amsterdam met chef Bas van Kranen achter de kachel, staat op drie in de Top 10 Beste Groenterestaurants van de Wereld. Uit...
Bas van Kranen, de met een Michelinster bekroonde executive chef van Restaurant Bord’Eau in De L’Europe Amsterdam, start met een nieuw seizoen en...
Bas van Kranen, de met een Michelinster bekroonde chef van Restaurant Bord'Eau in hotel De L’Europe Amsterdam, kookt voortaan in smaakprofielen in...
Bas van Kranen, sterchef van Restaurant Bord’eau in Hotel de l’Europe in Amsterdam, serveert in januari eenmalig exclusieve hotdogs en bijzondere...