Alles over Brut172

Hans van Wolde

Hans van Wolde ziet hotel, brasserie en rooftop-bar nu echt dichtbij komen

Na jaren van plannen, schetsen en investeren is Hans van Wolde nu echt dichtbij de bouw van hotel Brut-en-Suite en brasserie Roux in Reijmerstok....

Dani Hoefnagels start restaurant Demain in voormalig Pure C in Cadzand

Dani Hoefnagels start restaurant Demain in voormalig Pure C in Cadzand

Chef-kok Dani Hoefnagels, nu nog aan het roer bij Brut172, gaat een nieuw avontuur aan. Samen met zijn partner Romée en in samenwerking met het...

Patissier Piet Taselaar overleden in keuken sterrenrestaurant

Patissier Piet Taselaar overleden in keuken sterrenrestaurant

Patissier Piet Taselaar is zaterdag plotseling overleden in de keuken van sterrenrestaurant Brut172 in Reijmerstok. Taselaar werkte al ruim vijftien...

Foto: Marcel van Hoorn

Dani Hoefnagels van Beluga Loves You naar Brut172

Dani Hoefnagels gaat op 1 december als executive chef aan de slag bij tweesterrenrestaurant Brut172 in Reijmerstok. Hoefnagels komt van...

Tweesterrenchefs Emile van der Staak en Hans van Wolde slaan handen ineen

Tweesterrenchefs Emile van der Staak en Hans van Wolde slaan handen ineen

Tweesterrenchefs Emile van der Staak van De Nieuwe Winkel in Nijmegen en Hans van Wolde van Brut172 in Reijmerstok hebben de handen ineen geslagen...

Restaurant Awards: De Librije wint voor de zevende keer

Restaurant Awards: De Librije wint voor de zevende keer

De Librije is voor de zevende maal op rij verkozen tot 'Beste Restaurant van Nederland.' Welke andere elf restaurants krijgen een prijs?

Dit zijn de genomineerden van de Restaurant Awards

Dit zijn de genomineerden van de Restaurant Awards

Voor de Restaurant Awards mochten ook dit jaar vijfhonderd gerenommeerde chefs - na uitstel door het coronavirus - hun stem uitbrengen in twaalf...

Hans van Wolde

Gault&Millau 2022: Hoogste nieuwkomer van het jaar

Het tweesterrenrestaurant Brut172 van Hans van Wolde in Reimerstok is met 17,5 punten de Hoogste nieuwkomer in Restaurantgids Gault&Millau 2022. Dit...

Hans van Wolde over twee Michelinsterren: 'Alle credits voor mijn team'

Hans van Wolde over twee Michelinsterren: 'Alle credits voor mijn team'

Hans van Wolde kan het niet genoeg benadrukken: de twee sterren die Michelin zijn restaurant Brut172 heeft toegekend, vooral een beloning voor zijn...

Foto: Marcel van Hoorn

Hans van Wolde: hotel, frituur, traiteur en ijssalon tegenover Brut172

Hans van Wolde, eigenaar van restaurant Brut172 start in Reijmerstok meer horeca. Tegenover Brut172 komt een hotel, frituur, ijssalon en een...