Lseven Boxtel
Het complete verzekeringspakket voor de horeca
Een snackbar runnen is weer anders dan een restaurant bestieren. En een hoteleigenaar heeft te maken met andere risico's dan een caféhouder. Wil je...
Een snackbar runnen is weer anders dan een restaurant bestieren. En een hoteleigenaar heeft te maken met andere risico's dan een caféhouder. Wil je...
Verzekeraar De Goudse en dochtermaatschappij De Zeeuwse houden een speciale actie om hun horecarelaties te ondersteunen. Alle medewerkers kunnen voor...
Coronaproof horeca zaak? Zes tips tegen de grootste risico's. Ben je door corona begonnen met een afhaal- en of bezorgservice? Of heb je je terras...
De terrassen zijn weer open en het wordt weer drukker. Het risico op een ongeval in je horecazaak neemt toe. Met alle gevolgen van dien: je werknemer...
Steeds meer koks ervaren (veel) stress op het werk en kampen met burn-out-klachten. Valt je kok uit? Dan vind je als horecaondernemer door het...
Ondernemen brengt risico's met zich mee. Met deze top vijf van horecaverzekeringen weet je zeker dat jij goed verzekerd bent als je een bar of...
Een hotelbrand? Anuschka en haar man Wim moeten er niet aan denken. Sinds 5 jaar bouwen Anuschka en haar man Wim met succes aan hun droom: bezoekers...
Valt een van je medewerkers langdurig uit door ziekte en wil je als horecaondernemer geen gedoe? Dan kun je sinds dit najaar kiezen voor de...
Het is weer zomer. Dat betekent topdrukte op je terras. Ervaren personeel ligt niet voor het oprapen en goed inwerken van flexibel personeel schiet...
De eigenaar van Jade City in Biddinghuizen ondervond het aan den lijve: door brand kan je zaak een flinke tijd stil komen te liggen. Bij brandschade...