Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over De Goudse Verzekeringen

  • Gesponsord
    Gesponsord
    sponsored content10 okt. 22

    Gesponsord Het complete verzekeringspakket voor de horeca

    Een snackbar runnen is weer anders dan een restaurant bestieren. En een hoteleigenaar heeft te maken met andere risico's dan een caféhouder. Wil je het liefst alleen verzekerd zijn voor risico's die passen bij jouw situatie? Verzekeringspakket horeca

  • Horeca18 dec. 20

    De Goudse en De Zeeuwse steken horecarelaties hart onder de riem

    Verzekeraar De Goudse en dochtermaatschappij De Zeeuwse houden een speciale actie om hun horecarelaties te ondersteunen. Alle medewerkers kunnen voor € 100,- gaan besteden bij één of meer horecabedrijven die bij De Goudse of De Zeeuwse verzekerd zijn. De actie wordt gehouden onder het motto 'Warm Hart voor de Horeca'.

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Horeca24 jul. 20

    Gesponsord Aanpassingen door corona? Houd je verzekeraar op de hoogte

    Coronaproof horeca zaak? Zes tips tegen de grootste risico's. Ben je door corona begonnen met een afhaal- en of bezorgservice? Of heb je je terras uitgebreid? Wil je als horecaondernemer overleven in corona-tijd dan moet je je horecazaak wel aanpassen. Zes tips.

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Horeca15 jul. 20

    Gesponsord Weer drukte op het terras? Voorkom ongevallen op de werkvloer

    De terrassen zijn weer open en het wordt weer drukker. Het risico op een ongeval in je horecazaak neemt toe. Met alle gevolgen van dien: je werknemer kan (tijdelijk) niet meer werken en bovendien ben je als werkgever bijna altijd aansprakelijk. Welke risico's loopt jouw personeel? En: wat kun je doen om de grootste risico's te voorkomen?

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Horeca20 feb. 20

    Gesponsord Hoe houd je je kok op de been? Vier tips voor horecaondernemers

    Steeds meer koks ervaren (veel) stress op het werk en kampen met burn-out-klachten. Valt je kok uit? Dan vind je als horecaondernemer door het personeelstekort niet snel een vervanger. Zelf kun je van alles doen om je kok op de been te houden. Ook een verzuimverzekering afsluiten is een optie.

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Horeca1 jan. 20

    Gesponsord Top 5 verzekeringen voor je horecazaak

    Ondernemen brengt risico's met zich mee. Met deze top vijf van horecaverzekeringen weet je zeker dat jij goed verzekerd bent als je een bar of restaurant opent.

  1. Vacatures

  2. FreshRecruitment

    HR & Arbo Specialist (32u-36u)

    FreshRecruitment logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. 'Ik moet er niet aan denken dat er brand uitbreekt in ons hotel'
  2. MKB-Verzuim-Ontzorg-Verzekering of reguliere verzuimverzekering?
  3. GesponsordTopdrukte op je terras? Voorkom ongevallen op de werkvloer
  4. Brandschade in je restaurant? Voorkom dat je je zaak moet sluiten
  1. Arbeidsongeschiktheids-verzekering duur? 4 tips voor een betaalbare AOV-premie
  2. GesponsordZiekteverzuim voorkomen: tips van Bas de Ruiter en Reinout Ezinga
  3. GesponsordHoe houd je ziekteverzuim van flexwerkers betaalbaar?
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen