
Ingrid van Eeghem gaat door met haar Karpendonkse Hoeve. Niet meer in een fysiek restaurant, maar met afhaalmaaltijden voor thuis. Ze werkt hiervoor...
Ingrid van Eeghem gaat door met haar Karpendonkse Hoeve. Niet meer in een fysiek restaurant, maar met afhaalmaaltijden voor thuis. Ze werkt hiervoor...
Ingrid van Eeghem is verrast door de val van haar sterrestaurant De Karpendonkse Hoeve uit de Top 100 ranglijst van de culinaire gids Lekker. In 2018...
De strijd om het Bronzen Koksmes is in volle gang op de Horecava in Amsterdam. Acht teams nemen deel aan het Nederlands kampioenschap voor...
Het nieuwsbericht over sterchef Peter Koehn was van een ontroerende schoonheid. Na een carrière van 50 jaar, waarvan de laatste 38 jaar bij de...
Sterchef Peter Koehn (65) stopt eind 2017 als chef van De Karpendonkse Hoeve. Hij bestierde de keuken 38 jaar en al die jaren prijkte er een...
Chef-kok Rob van der Veeken gaat met ingang van 1 mei aan de slag bij het restaurant van Ingrid van Eeghem, De Karpendonkse Hoeve. Dit restaurant in...
Ryan Bahadoer, zoon van tweesterrenchef Soenil Bahadoer, krijgt een andere werkplek. Hij maakt de overstap van Jiu.nu in Eindhoven naar het...
Vijftien sterzaken, waaronder tweesterrenrestaurant De Kromme Watergang, hebben een speciale kerstdeal met kortingssite Groupon. Groupon biedt vanaf...
Vanaf januari gaan 29 Brabantse chefs samenwerken in 'Noord-Brabant Culinair'. De restaurants willen van elkaar leren, elkaar inspireren én meer...
Horecagrossier Sligro opent op 8 december in Eindhoven haar vernieuwde vestiging in het bijzijn van tal van sterrenkoks uit Nederland en België.