Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Karpendonkse Hoeve

  • Binnenkijken bij19 aug. 24

    Binnenkijken bij Charlie in Eindhoven: paradijs voor kind en ouder

    Op de locatie aan de Karpendonkse Plas in Eindhoven, waar eerder The Harbour Club en de Karpendonkse Hoeve gevestigd waren, bevindt zich sinds 1 augustus familierestaurant Charlie. 'Een liefelijk en stijlvol concept met een 'vlindertuin', citroenbomen, botanische prints en speelruimtes voor kinderen', aldus eigenaar Charles Veerkamp. Deze tweede vestiging van het concept van VVGroep is een walhalla voor kinderen en ouders.

  • The Harbour Club in Eindhoven
    Overname22 apr. 24

    The Harbour Club in Eindhoven na krap twee jaar dicht, nieuwe exploitant heeft andere plannen

    The Harbour Club in Eindhoven, die gevestigd was in de Karpendonkse Hoeve, is gesloten. Een nieuwe exploitant wil er een familierestaurant in gaan vestigen.

  • Horeca15 apr. 21

    Ingrid van Eeghem gaat door met Karpendonkse Hoeve voor thuis

    Ingrid van Eeghem gaat door met haar Karpendonkse Hoeve. Niet meer in een fysiek restaurant, maar met afhaalmaaltijden voor thuis. Ze werkt hiervoor samen met chef Jaap Krabbendam.

  • De Karpendonkse Hoeve
    Horeca22 feb. 21

    Ingrid van Eeghem verkoopt Karpendonkse Hoeve

    Ingrid van Eeghem (53) heeft haar sterrestaurant De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven verkocht. De overdracht is 1 april 2021. Alle medewerkers mogen mee naar de nieuwe eigenaar.

  • Ingrid van Eeghem met twee voormalig chefs, Peter Koehn, en en Rob van der Veeken.
    Horeca30 okt. 18

    Ingrid van Eeghem: 'verrast' door val uit Top 100 Lekker 2019

    Ingrid van Eeghem is verrast door de val van haar sterrestaurant De Karpendonkse Hoeve uit de Top 100 ranglijst van de culinaire gids Lekker. In 2018 stond het Eindhovense restaurant nog op plaats 70, in 2019 valt de zaak buiten de top 100 van beste restaurants van Nederland.

  • Horeca9 jan. 18

    Strijd om Bronzen Koksmes op Horecava in volle gang

    De strijd om het Bronzen Koksmes is in volle gang op de Horecava. Acht teams nemen deel aan het Nederlands kampioenschap voor leermeesters en hun leerling.

Meer artikelen

  1. De unieke prestatie van Peter Koehn
  2. Sterchef Peter Koehn (65) verlaat na 38 jaar De Karpendonkse Hoeve
  3. Rob van der Veeken naar De Karpendonkse Hoeve
  4. Ryan Bahadoer naar sterzaak Karpendonkse Hoeve
  5. Vijftien sterzaken kerstdeal met Groupon
  6. Brabantse topchefs slaan handen ineen
  7. Heropening Sligro Eindhoven met sterrenchefs
  8. Groupon: eerste deal met tweesterrenzaak
  9. Ranglijst Lekker 2014
  10. Karpendonkse Hoeve* ontvangt miljoenste gast
  11. Achttien procent sterzaken bij Groupon
  12. Sterzaak Posthoorn eerste all-in deal Groupon
  13. Tweede Groupon-deal voor Niven Kunz
  14. 15.000 Groupon-vouchers voor sterzaak verkocht
  15. Groupon-deal voor Koetshuis* Bennekom
  1. Karpendonkse Hoeve* over Groupon-actie
  2. Volle sterrestaurants dankzij Groupon-acties
  3. 'Topchef nog geen stervoetballer
  4. Ginsheumer goed voor 22.000 gasten
  5. Directeur GaultMillau hekelt kritiek Van Eeghem
  6. Karpendonkse Hoeve pakt Riesling Challenge
  7. Interactieve workshops over het vak
  8. Brasserie voor De Loohoeve in Schoonloo
  9. Veel kanshebbers voor nieuwe ster
  10. Nieuwe souschef voor Karpendonkse Hoeve
  11. Gouden Gastvrijheid Award voor Ingrid van Eeghem
  12. Rust in top-10 Misset Horeca Superlijst
  13. Belangrijkste verschuivingen in Gault Millau 2012
  14. Leo van Eeghem overleden
  15. Karpendonkse Hoeve breekt met Alliance Gastronomique
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen