Vijftien sterzaken kerstdeal met Groupon

Vijftien sterzaken kerstdeal met Groupon

Vijftien sterzaken, waaronder tweesterrenrestaurant De Kromme Watergang, hebben een speciale kerstdeal met kortingssite Groupon. Groupon biedt vanaf 15 december 21 Michelin-kerstdeals aan. Drie euro van elke verkochte deal gaat naar de Voedselbank.

De vijftien sterzaken bieden via Groupon een lunch of diner aan voor een speciale prijs. De actie loopt van 14 december tot en met 28 december. Onder de deelnemers is ook Groupon-debutant Katseveer uit Wilhelminadorp. De Kromme Watergang is het enige tweesterrenrestaurant dat meedoet aan de actie. Een driegangenlunch bij dit restaurant is via de kerstdeal te boeken voor 39 euro per persoon.

Katseveer

Sterzaak Katseveer werkt in deze kerstdeal voor het eerst samen met Groupon. 'Wij doen mee aan de kerstspecial, omdat wij het een fantastisch initiatief vinden om voor de minder bedeelden geld in te zamelen en zo te zorgen dat zij weer een gezonde maaltijd op tafel kunnen zetten. Zeker gezien wij iedere dag de luxe hebben midden tussen al het voedsel te zitten', zegt mede-eigenaar Jessica van der Weel van Katseveer.
Verkochte deals
Katseveer had maandagmiddag rond 14 uur 14 deals verkocht volgens de teller op de website van Groupon. De teller voor de Zwaan in Etten-Leur staat al op 489, De Karpendonkse Hoeve telt 423 verkochte deals, 't Lansink in Hengelo 141, Kaatje bij de Sluis 373, Wollerich 275, Bretelli 5 en het Schulten Hues 133.

Deelnemers kerstdeal Groupon

1.     De Kromme Watergang (Hoofdplaat)
2.     Katseveer (Wilhelminadorp)
3.     De Posthoorn (Monnickendam)
4.     Bretelli (Weert)
5.     De Leuf (Ubachsberg)
6.     Wollerich (Sint-Oedenrode)
7.     Lucas Rive (Hoorn)
8.     Karpendonkse Hoeve (Eindhoven)
9.     't Schulten Hues (Zutphen)
10.    De Zwaan (Etten Leur)
11.   Bridges (Amsterdam)
12.    Kaatje bij de Sluis (Blokzijl)
13.   Tuindorp 't Lansink  (Hengelo)
14.   Niven (Rijswijk)
15.   Het Koetshuis (Bennekom)