Lseven Boxtel
Next Generation diner Alliance: sous-chefs nemen keuken over
Eigen diner van de sous-chefs Patrick van Hogeloon, Merwin de Lange, Bert-Jan Jipping, Keng Vichianrat en Sjoer Kleiwerd van de Alliance-restaurants.
Eigen diner van de sous-chefs Patrick van Hogeloon, Merwin de Lange, Bert-Jan Jipping, Keng Vichianrat en Sjoer Kleiwerd van de Alliance-restaurants.
Roy Eijkelkamp, keukenchef De Bokkedoorns in Overveen, brengt op 4 februari 2018 een nieuwe generatie chefs bijeen in het restaurant.
Keng Vichianrat, sous-chef bij sterrestaurant La Rive in het Amstel Hotel in Amsterdam, heeft de Wynand Vogel Bokaal 2015 gewonnen. Vichianrat, de ...
Frans ten Oever van Tocat Catering & Events uit Hem is als tiende deelnemer aangeschoven voor de Wynand Vogel Bokaal. De negen namen van zijn ...
Keng Vichianrat van La Rive*, Bert-Jan Jipping van De Vlindertuin* en Jeroen Brouwer van De Loohoeve zijn drie van de negen deelnemers aan de Wynand...
Ligt de crisis achter ons of gaat de malaise gewoon door in 2013? Misset Horeca vroeg Jonnie Boer van De Librije, Paul van Staveren van Sonoy, Paul...
Restaurant De Vlindertuin uit Zuidlaren behoort definitief tot de toprestaurants van Nederland. De eetgelegenheid van Jilt en Froukje Cazemier is...
Lekker wil dit jaar in verband met de jaarlijkse top-100 extra aandacht besteden aan de beste restaurants van de provincies, door alle ...
De nieuwe reeks van het kookprogramma Topchef - de twaalf provincies - heeft naast de veertien koks die meewerken ook een indrukwekkende lijst met ...
Stephan van Sprang van het jonge restaurant Aan de Poel in Amstelveen heeft de Innovatieprijs van het NK Horeca gewonnen. De voormalige chef-kok van...