Alles over Dutch Cuisine

Emile van der Staak (foto: Koos Groenewold)

Jonge koks mogen geen stage lopen bij De Nieuwe Winkel**: 'Tenzij we met vlees gaan...

Beginnende Nederlandse koks die graag stage willen lopen bij toprestaurant De Nieuwe Winkel** in Nijmegen, krijgen daar van hun opleiding zeker niet...

Björn de Waal van het Arsenaal 1309 in Doesburg

Björn de Waal is pas 26, maar runt al twee zaken: 'Altijd in mezelf geïnvesteerd'

Björn de Waal runt op 26-jarige leeftijd feitelijk twee zaken: een fine dining-restaurant en een koffie- en lunchlokaal. De jonge ondernemer en chef...

Albert Kooy

Dutch Cuisine wil horeca aan zich binden: 'Franse keuken niet meer van deze tijd'

In 2026 moeten 1000 horecabedrijven én 50 procent van de culinaire opleidingen in Nederland aangesloten zijn bij kennisplatform Dutch Cuisine....

Dutch Cuisine-restaurant L'invité sluit na 11 jaar de deuren

Dutch Cuisine-restaurant L'invité sluit na 11 jaar de deuren

Restaurant L'invité op de Bloemgracht in Amsterdam sluit de deuren. L'invité was vooral bekend om zijn duurzame en lokale Nederlandse keuken. Het...

Bas Hoog nieuwe chef ambiteus Botanica: 'Toprestaurant worden'

Bas Hoog nieuwe chef ambiteus Botanica: 'Toprestaurant worden'

De ervaren Bas Hoog is door hotel voco The Hague, waar Botanica Kitchen, Garden & Bar onder valt, aangesteld als Head Chef. Met hem aan het roer en...

Hoge productprijzen en voedselonzekerheid - hoe ga je daar als ondernemer mee om?

Hoge productprijzen en voedselonzekerheid - hoe ga je daar als ondernemer mee om?

De onzekerheid van beschikbare grondstoffen als graan of zonnebloemolie en de stijgende prijzen van voedingsmiddelen liggen aan de basis van de...

Dutch Cuisine wil met concept 'Biodiversiteit op je Bord' chefs helpen verduurzamen

Dutch Cuisine wil met concept 'Biodiversiteit op je Bord' chefs helpen verduurzamen

Dutch Cuisine heeft samen met landbouworganisatie LTO Noord en natuurbeschermingsorganisaties een nieuw concept ontwikkeld om chefs nog meer bewust...

Bjorn de Waal

Chef-kok neemt Het Arsenaal 1309 over

Mano en Esther Dijkman-Das doen Het Arsenaal 1309 van de hand. De nieuwe eigenaar wordt Björn de Waal, die al ruim 3 jaar chef-kok is bij het...

Luc Kusters van Bolenius gaat koken voor gasten Keukenhof

Luc Kusters van Bolenius gaat koken voor gasten Keukenhof

Chef en ondernemer Luc Kusters van sterrestaurant Bolenius gaat vanaf dit voorjaar koken voor bezoekers van De Keukenhof. Hij maakt een speciaal...

Niven Kunz en Frank-Bregman in de keuken van Locals.

Hotel Haarhuis opent restaurant met vertical farm

Restaurant Locals in Hotel Haarhuis is geopend. Het nieuwe restaurantconcept van het Arnhemse hotel gaat aan de slag met Dutch Cuisine op een...