1. Horeca kookt wereld mooier met biodiversiteit op je bord
  2. KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Duurzaamheid is meer dan alleen strijd tegen voedselverspilling'
  3. Amuse, bisque, dessert: waarom geen Nederlands op onze kaart?
  4. Albert Kooy is nieuwe voorzitter van Dutch Cuisine: 'Zichtbaarder worden'
  5. Geert-Jan Vaartjes opent restaurant Ode: een lofzang op Friesland
  6. Jonge koks mogen geen stage lopen bij De Nieuwe Winkel**: 'Tenzij we met vlees gaan werken'
  7. Björn de Waal is pas 26, maar runt al twee zaken: 'Altijd in mezelf geïnvesteerd'
  8. Dutch Cuisine wil horeca aan zich binden: 'Franse keuken niet meer van deze tijd'
  9. Dutch Cuisine-restaurant L'invité sluit na 11 jaar de deuren
  10. Bas Hoog nieuwe chef ambiteus Botanica: 'Toprestaurant worden'
  11. Hoge productprijzen en voedselonzekerheid - hoe ga je daar als ondernemer mee om?
  12. Dutch Cuisine wil met concept 'Biodiversiteit op je Bord' chefs helpen verduurzamen
  13. Chef-kok neemt Het Arsenaal 1309 over
  14. Luc Kusters van Bolenius gaat koken voor gasten Keukenhof
  15. Hotel Haarhuis opent restaurant met vertical farm
  1. Restaurant Jim de Jong verkocht
  2. Zes restaurants organiseren Proef Dutch Cuisine
  3. Gastronomisch Gilde en Dutch Cuisine slaan handen ineen
  4. Eetbare vaste planten stimuleren de zintuigen
  5. Albert Kooy: 'Ik wil de beste schoolkantine van Nederland'
  6. Dutch Cuisine en KHN lanceren impact menu voor duurzamere horeca
  7. Eden Hotels stapt in alle hotels over op Dutch Cuisine-ontbijt
  8. Nieuwe koksopleiding Academie voor Gastronomie voorziet in behoefte
  9. Nederlandse koks achter het fornuis in Parijs
  10. Bas Hoebink met De Firma naar Dutch Cuisine
  11. Gilde Food & Hospitality College start koksopleiding Dutch Cuisine
  12. Studenten Willem I College zetten Hollands fruit blijvend op het menu
  13. Bio-beurs inspireert tot duurzaam koken
  14. De boer is troef
  15. Lancering duurzaam menu met lage CO2-uitstoot voor Amsterdamse horeca