Jonge koks mogen geen stage lopen bij De Nieuwe Winkel**: 'Tenzij we met vlees gaan...
Beginnende Nederlandse koks die graag stage willen lopen bij toprestaurant De Nieuwe Winkel** in Nijmegen, krijgen daar van hun opleiding zeker niet...
Beginnende Nederlandse koks die graag stage willen lopen bij toprestaurant De Nieuwe Winkel** in Nijmegen, krijgen daar van hun opleiding zeker niet...
Björn de Waal runt op 26-jarige leeftijd feitelijk twee zaken: een fine dining-restaurant en een koffie- en lunchlokaal. De jonge ondernemer en chef...
In 2026 moeten 1000 horecabedrijven én 50 procent van de culinaire opleidingen in Nederland aangesloten zijn bij kennisplatform Dutch Cuisine....
Restaurant L'invité op de Bloemgracht in Amsterdam sluit de deuren. L'invité was vooral bekend om zijn duurzame en lokale Nederlandse keuken. Het...
De ervaren Bas Hoog is door hotel voco The Hague, waar Botanica Kitchen, Garden & Bar onder valt, aangesteld als Head Chef. Met hem aan het roer en...
De onzekerheid van beschikbare grondstoffen als graan of zonnebloemolie en de stijgende prijzen van voedingsmiddelen liggen aan de basis van de...
Dutch Cuisine heeft samen met landbouworganisatie LTO Noord en natuurbeschermingsorganisaties een nieuw concept ontwikkeld om chefs nog meer bewust...
Mano en Esther Dijkman-Das doen Het Arsenaal 1309 van de hand. De nieuwe eigenaar wordt Björn de Waal, die al ruim 3 jaar chef-kok is bij het...
Chef en ondernemer Luc Kusters van sterrestaurant Bolenius gaat vanaf dit voorjaar koken voor bezoekers van De Keukenhof. Hij maakt een speciaal...
Restaurant Locals in Hotel Haarhuis is geopend. Het nieuwe restaurantconcept van het Arnhemse hotel gaat aan de slag met Dutch Cuisine op een...