1. Zo pakt Restaurant Vestdijk47 voedselverspilling aan
  2. Yuri Wiesen* introduceert 'casual à la carte': 'Gasten willen geen uren aan tafel zitten'
  3. Adrian Zarzo opent wijnbar Barolo: eerste impressies van nieuwe zaak in Eindhoven
  4. Hoe ga je om met AI in je horecazaak?
  5. Topchefs nemen keuken van Eveline Wu over: François Geurds heeft de primeur
  6. Van der Valk koopt historisch hotel Cocagne in Eindhoven
  7. Hotel Mariënhage in Eindhoven krijgt er 54 hotelkamers bij
  8. Jan en Claudia Sobecki zetten op De Wielewaal kroon op hun werk, naam Tribeca** verdwijnt
  9. Tribeca** verhuist naar meest unieke pand in Eindhoven: de voormalige villa van Frits Philips
  10. 7 vragen aan Sven Sallaerts over conceptontwikkeling: 'Executie is alles'
  11. Curio Collection by Hilton in Kasteel Gemert gaat vanaf voorjaar 2025 al op sterrenjacht
  12. Adrian Zarzo opent nieuwe wijnbar in het stadshart van Eindhoven: 'Droom die uitkomt'
  13. Designhotel De Kazerne in Eindhoven definitief overgenomen
  14. Eveline Wu houdt scherp oog voor trends en opent nieuw restaurant Matsu in uniek pand
  15. Binnenkijken bij LouLou in Eindhoven: Funky en eclectisch café 2.0
  1. Van der Valk bindt strijd aan met nephotels
  2. Unieke pop-up van Gijs Bruurs en Edwin Vinke in Eindhoven
  3. Eveline Wu verkoopt vijf zaken en gaat weer zelf koken in nieuw restaurant
  4. The Black Cat is open: nieuwe craft cocktail-bar in centrum van Eindhoven
  5. Eerste AI-restaurant van Nederland gaat verder als evenementenlocatie
  6. Gespot: 200 m2 speelruimte in Charlie - 'Kwaliteit voor kinderen én volwassenen'
  7. Binnenkijken bij Charlie in Eindhoven: paradijs voor kind en ouder
  8. Binnenkijken bij nieuwe Salsa Shop in Eindhoven
  9. De 45 restaurants in de Michelinselectie tot nu toe: deze vier zaken vallen op
  10. De Rozario na opening tweede zaak: 'Ik ben nu pas echt een ondernemer'
  11. Twee vestigingen Coffeelab failliet, sluitingen in Eindhoven en Nijmegen
  12. Openingstijden, keuken en styling: Nova Kitchen Bar is lekker eigenwijs
  13. Twee nieuwe 'bistrobars' in Eindhoven; tweede zaak De Rozario ook open
  14. De ondernemerslessen van Zarzo: 'Honger naar kennis is zó belangrijk'
  15. Gespot: Boterkaarsjes bij Not Standard - Waar niets standaard is