
Finalisten F&B Professional of the Year 2023 zijn bekend
De drie finalisten die kans maken op de titel F&B Professional of the Year 2023 zijn bekend. De jury bezoekt deze drie in hun eigen bedrijf en kiest...
De drie finalisten die kans maken op de titel F&B Professional of the Year 2023 zijn bekend. De jury bezoekt deze drie in hun eigen bedrijf en kiest...
Een horecazaak die niet de entree op straatniveau heeft, maar waarvoor gasten eerst de trap moeten nemen. Het brengt extra uitdagingen met zich mee,...
S-presso opende in augustus 2022 als een espressobar op Strijp-S in Eindhoven. In de maanden erna kwam eigenaar Jessy Couwenberg erachter dat de...
De bouw van congrescentrum Elysion in Eindhoven gaat als gevolg van de stijgende bouwkosten en schaarste in materialen niet door.
Cafetariaondernemers Coen van Oosten en Franky van Hintum vertrekken vrijdag 14 oktober voor de zesde keer naar Oekraïne om gratis friet te bakken en...
Restaurant NADO in Eindhoven is een van de nieuwe locaties van horeca-investeringsfonds De Schone Zaak. Aan het roer de zelfstandige ondernemers...
Limehome, technologieleverancier voor de horeca en exploitant van volledig gedigitaliseerde designappartementenhotels, breidt zijn aanwezigheid in...
Starbucks opent op 7 april 2022 de deuren van haar nieuwe locatie in Eindhoven, de vierde in de stad. Inmiddels telt de van oorsprong Amerikaanse...
Michelle Voets-Bos is de nieuwe maître / sommelier van Benz at Kazerne Eindhoven. Ze voegt zich bij haar man, chef-kok Thomas Voets.
Horecaondernemers. Je hebt ze in alle soorten en maten. Letterlijk en figuurlijk. Wat ze gemeen hebben? Hart voor gasten, een niet lullen maar...