De zaak moet volgens de ondernemers een plek worden ‘waar echte gastvrijheid centraal staat en waar je de zon voelt zakken met vrienden’. Verrassend is de verborgen binnentuin waar ook borrels, thema-avonden georganiseerd kunnen worden.
Droom
‘Je ziet veel bars waar het voelt als een transactie: je bestelt, je betaalt, je gaat’, zegt ondernemer Alexander. ‘Wij willen iets anders maken. Een plek waar mensen zich echt welkom voelen, waar je merkt dat wij er echt voor je zijn. Dat is onze droom met No.12.’
No.12 is een professionele bar waar vakmanschap vooropstaat. De ondernemers werken aan uitzonderlijke wijn en cocktailervaringen, aangevuld met charcuterie en shared dining die perfect aansluiten op de Eindhovense borrelcultuur.
Community
In plaats van traditionele financiering kiezen Alexander en Steven voor een andere route: zij betrekken hun toekomstige community rechtstreeks in het project via crowdfunding. Via platform CrowdAboutNow nodigen zij ondernemers, vrienden en horecaliefhebbers uit om mee te bouwen aan No.12.

Minimaal doel is 80.000 euro ophalen waarmee zij een volledig ingerichte bar kunnen realiseren met cocktailstation, tropisch chique afwerking en stijlvol meubilair. Lukt het om 160.000 euro op te halen, dan wordt de binnentuin direct volledig ontwikkeld en kunnen thema avonden, events en live muziek meteen van start gaan.
Beloning
Afhankelijk van je inleg ontvangen investeerders beloningen. Zo is er voor 1000 euro een professioneel wijnevenement met zes selecte wijnen en exclusieve opening. Bij 10.000 euro is er een plek aan de Founder’s Table met persoonlijke tastingevents voor vier personen. Voor 35.000 euro ontwerp je je eigen signature cocktail die permanent op de No.12 kaart staat.








