1. Zo transformeer je een horecazaak met een beperkt budget: 2x voor & na de restyling
  2. Nederlanders spenderen jaarlijks bijna twee miljard euro in grote fastfoodketens
  3. Oma's Soep en 100 restaurants strijden tegen eenzaamheid
  4. Unieke hattrick in wereld van Michelin: Frantzén heeft nu drie restaurants met drie sterren
  5. Rooster maken: hoe plan je medewerkers optimaal in?
  6. Zo boost je je menukaart: 'Naast wat je op de kaart zet, is het hoe en waar zeker zo belangrijk'
  7. Kengetallen in de horeca: wat zijn het en hoe kun je er op sturen?
  8. Dit zijn de belangrijkste gastvrijheidslessen voor terrasmedewerkers
  9. 19 tips voor het creëren van een horecaconcept met impact
  10. Tips om bijverkoop en upselling aan tafel te stimuleren
  11. Satay Club opent eerste locatie en brengt Javaanse streetfood naar Amsterdam
  12. Café 't Zeevarken opent aan jachthaven en wordt thuishaven
  13. KHN-voorzitter Marijke Vuik over de stille kracht van data
  14. Zo kun je energie besparen in de horeca
  15. Zo houd je je medewerkers tevreden voor langere tijd
  1. 6 tips voor het maken van een goede menukaart
  2. Dodenherdenking in je horecazaak: zo kun je het aanpakken
  3. Gasten verleiden: Zo creëer je stopkracht en terugkerende gasten
  4. 10 tips voor omgaan met klachten in de horeca
  5. Nieuwe bestel- en vrachtauto's op fossiele brandstof hebben geen toegang tot zero-emissiezones
  6. Het check-in gesprek: meer inzicht in werkbeleving medewerkers
  7. Hoe lang tellen strafbare feiten mee in een Wet Bibob onderzoek?
  8. Topchef Jonnie Boer van De Librije plotseling overleden op Bonaire
  9. De btw-verhoging: zo speel je er als hotelier slim op in
  10. Deze vergunningen heb je nodig voor het exploiteren van een horecazaak
  11. Kinderen eten gratis bij De Beren in de meivakantie
  12. Waar let je op bij de aanschaf van een terrasoverkapping?
  13. Zijn horecamedewerkers verplicht om tijdens feestdagen te werken?
  14. Nieuw ondernemersduo aan het roer bij Bagels & Beans Nijmegen
  15. Diploma Sociale Hygiëne: alles wat je moet weten