1. ABN AMRO: 'Hogere kosten en personeelstekort drukken winstgevendheid vrijetijdssector'
  2. Het geheim van René Bogaart: 'Plezier voor twee, verwachtingen overtreffen en eerlijke marge'
  3. Deze horecazaken gingen failliet of sloten de deuren in maart 2025
  4. Dijkstra Hotels neemt Hotel De Koepoort in Enkhuizen over
  5. Winstverlies tot 80% voor hotels in grensregio door btw-verhoging
  6. Minder voedselverspilling, meer winst: zo doe je dat
  7. De nieuwe Saté Index: vraag jij de juiste prijs voor jouw saté?
  8. Horeca Ontwikkel Platform van start, wat betekent dit voor jou als horecaondernemer?
  9. Van der Valk voor vijfde keer uitgeroepen tot meest duurzame hotelmerk
  10. Na coronaschuld van drie ton weer een bloeiende business: 'Opgeven is er niet bij'
  11. Bistronoom in Woerden heropent na complete make-over
  12. Gemiddelde terugkeerintentie restaurantketens is 77%
  13. Tr3s Tapasbar: 'Gasten komen voor onbeperkt tapas eten voor vaste prijs'
  14. Hotels ontvingen 33 miljoen gasten in 2024
  15. Gespot bij Barracuda: spaarkaart voor vaste tafel in restaurant
  1. Horecaomzet groeide in 2024 met 5,4 procent, maar groei lager dan 2023
  2. Suze van der Horst wil met 'haar' Taco Mundo naar 100 vestigingen in 2027
  3. Waarom Het Oude Dykhuys al een halve eeuw bestaat en iedereen er zo lang werkt
  4. Rob Michielsen kiest voor rookvrij terras: 'Ik wil een rookvrije werkplek voor mijn medewerkers'
  5. IHG Hotels & Resorts neemt Ruby over en mikt op wereldwijde uitbreiding
  6. Ondernemers achter De Druif nemen café De Reiger over
  7. Leonardo Hotels start in Maastricht met reeks transformaties Eden hotels
  8. Hoe Café D'n Brouwer al kwart eeuw succesvol is
  9. No show: 'Gasten onvoldoende bewust van financiële pijn en gevolgen voor restaurants'
  10. Unieke horecacombinatie aan de A28: wegrestaurant De Lichtmis en McDonald's Zwolle
  11. Prijs Plezier van het Jaar is voor 'pizza driven wijnbar' uit Amsterdam-Noord: Euro Pizza
  12. Het Ros van Twente in De Lutte nieuw lid van Romantik Hotels
  13. Deze horecazaken gingen failliet of sloten de deuren in januari 2025
  14. Edwin Soumang van restaurant One* verkoopt Bistro Two: 'Het was geen gemakkelijke keuze'
  15. Nieuwe ondernemers voor Boutique Hotel Mondragon en restaurant Rootsch