1. Voormalige eigenaar Novi maakt doorstart met Roef: 'Harde lessen neem ik mee'
  2. Floor van Ede over 45 jaar Brasserie van Baerle
  3. Deze horecazaken gingen failliet of sloten de deuren in juli 2025
  4. Dit is de reden waarom de inkoopprijs van vlees explosief gestegen is: slager deelt tips aan horeca
  5. Taco Bell in Nederland failliet, maar transitieplan op komst: 'Restaurants blijven geopend'
  6. 275 jaar verleden in dorpscafé 't Keerpunt: 'Huiskamer met lage drempel en brede deur'
  7. Hotel Winselerhof van Oostwegel Collection komt in andere handen: 'Emotioneel moment'
  8. De online horeca-veiling: 22 tips voor kopers en verkopers
  9. Het André Rieu-effect: Hoe Maastrichtse ondernemer meelift op concerten
  10. Burger Business groeit in razend tempo: 'Iedere maand een nieuwe vestiging'
  11. Ralf Berendsen** per direct weg bij La Butte aux Bois: 'Dat doet pijn'
  12. Brouwerij VandeStreek neemt Café Lombok over en lanceert crowdfunding
  13. Sophie Hofdijk nieuwe manager assortiment La Place
  14. KHN-voorzitter Marijke Vuik over de uitdagingen in de horeca: 'Innovatie hoeft niet kostbaar te zijn'
  15. Ondernemers achter Bisous openen Salut in De Pijp
  1. Familierestaurant mag geen speeltuin bouwen en verlaat Karpendonkse Hoeve in Eindhoven
  2. De inkoop van vis kan tot kopzorgen leiden: zo pakken deze ondernemers het aan
  3. De Beren opent nieuwe vestiging in Helmond
  4. Meerderheid horecaondernemers vraagt liever geen aanbetaling bij reservering
  5. Grote rechtszaak op komst: 'Horeca heeft sinds 1992 teveel afgedragen aan Visa en Mastercard'
  6. Vijf jaar na corona: hoe Alexander Swart van De Doos horeca opnieuw uitvond
  7. Hoe en wanneer verhoog je je prijzen? Vier ondernemers delen hun tips
  8. Eigenaren van restaurant Bouwkunde in Deventer vinden het na ruim 45 jaar mooi geweest
  9. Zoon André Rieu nieuwe eigenaar Hotel Derlon in Maastricht
  10. Meer grip op kosten én personeel: dag 2 van de Horecatour aan de Zeeuwse kust
  11. Deze horecazaken gingen failliet of sloten de deuren in juni 2025
  12. Bedrijfsbeëindiging via een faillissement hoe werkt dat?
  13. ING schetst gemengd beeld voor de horeca in 2025 en 2026
  14. Elke suggestie telt
  15. Restaurant De Zeeuw in Haarlem per direct dicht: 'Altijd competitie en altijd stress'