Alles over Financieel gezond

Jeroen en Janine de Zeeuw.

Restaurant de Zeeuw verhuist 500 meter na restaurantruil

Jeroen en Janine de Zeeuw verhuizen hun restaurant De Zeeuw. Het Haarlemse restaurant verruilt de intieme locatie aan de Nassaustraat 15 voor een...

Marcel Beemsterboer en Nina Olsson. Foto: Diederik van der Laan

Chez Nina gaat door zonder Nina

Het plantbased succesverhaal Chez Nina in Amsterdam West gaat door, maar zonder Nina Olsson. In goed overleg vertrekt Olsson bij het restaurant en...

Deze horecazaken gingen failliet of sloten de deuren in maart

Deze horecazaken gingen failliet of sloten de deuren in maart

Ook in de afgelopen maand gingen er weer horecazaken failliet, of besloten ondernemers zelf te stoppen met hun bedrijf. Misset Horeca publiceert...

Foto's: Carola Doornbos Fotografie
Maggy Stroes (l) en Janneke Eerbeek

10 tips om omzet en winst te verhogen

Maggy Stroes en Janneke Eerbeek van horeca-adviesbureau De succes brigade geven 10 tips om de omzet en winst van jouw horecazaak te verhogen.

Ariane van Mancius.

Pionieren met échte prijzen in de horeca: wat levert het op?

Ariane van Mancius opende als eerste in Nederland een true price café om de 'onzichtbare kosten' van koffie, thee en sap inzichtelijk te maken. De...

WestCord Hotels verkoopt Hotel Noordsee op Ameland aan Dunavast

WestCord Hotels verkoopt Hotel Noordsee op Ameland aan Dunavast

WestCord Hotels kondigt met genoegen de verkoop aan van Hotel Noordsee op Ameland aan vastgoedontwikkelaar Dunavast, met ingang van 27 maart 2024....

Inventaris Koreaans restaurant Chimac Chicken in Eindhoven onder de hamer

Inventaris Koreaans restaurant Chimac Chicken in Eindhoven onder de hamer

Wie opzoek is naar een inrichting voor een (Aziatisch) restaurant, kan nu zijn slag slaan. De volledige inboedel van Chimac Chicken in Eindhoven, dat...

Café Nola verkocht; Henk Westbroek is nu echt uit de horecawereld verdwenen

Café Nola verkocht; Henk Westbroek is nu echt uit de horecawereld verdwenen

Café Nola op de Mariaplaats in Utrecht - waar voorheen Stairway to Heaven zat - is voorgoed dicht. De voormalige zaak van Henk Westbroek en zijn...

Verkoopprijs gerecht bepalen: ondernemers moeten goed doorrekenen

Verkoopprijs gerecht bepalen: ondernemers moeten goed doorrekenen

Hoe goed rekenen horecaondernemers als het gaat om de gerechten op de menukaart? Marvin van Dongen, CEO van Horeko, meent dat er nog veel ruimte is...

Frank Streefland

Tegen de stroom in: restaurant verláágt prijzen om bezettingsgraad te verhogen

Waar veel horecaondernemers er niet aan ontkomen om de prijzen te verhogen, doet restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk het helemaal anders....