1. Nu eten en drinken, de rekening over 30 dagen: ook in horeca lijkt achteraf betalen niet ver weg
  2. Maastrichtse Café Sjiek in andere handen: 'Starten in cascopand zou makkelijker zijn geweest'
  3. Gerold van de Vrande draagt De Morgenstond over: 'Een mooie en intensieve periode'
  4. Kengetallen in de horeca: wat zijn het en hoe kun je er op sturen?
  5. Key West Beachhouse heropent aan Veluwe aan Zee
  6. Tips om bijverkoop en upselling aan tafel te stimuleren
  7. Jacob Jan Boerma helpt Amsterdams restaurant dat tik kreeg door negatieve recensie
  8. Fletcher Hotels neemt 4-sterrenhotel Parkhotel de Wiemsel over
  9. Ondanks druk op de marge verlaagt Sequenza de prijzen
  10. KHN-voorzitter Marijke Vuik over de stille kracht van data
  11. Nastrium toch weer weg uit Eindhoven, Van de Laarschot richt zich voorlopig op nieuwe bistro
  12. Zo kun je energie besparen in de horeca
  13. Sterrenchef Thijs Meliefste sluit restaurant en gaat op zoek naar nieuwe uitdaging
  14. Leonardo's Ravioli Bar: echte Italiaanse ravioli in Amsterdamse Pijp
  15. De Toppr van april: Jérôme Vollebergh van Hotelschool The Hague
  1. Helft Nederlanders overnachtte afgelopen drie jaar in binnenlands hotel
  2. Soenil Bahadoer sluit De Lindehof**: 'De naam is niet over te nemen'
  3. The Breda Group van Freek van Noortwijk splitst op: eigenaren afzonderlijk verder
  4. Nieuwe eigenaar voor Amsterdamse visrestaurant John Dory
  5. Voetballer Lukas Podolski brengt zijn döner-concept naar Nederland
  6. Vegan Pizza Bar wil groeien: 'Als je een goed concept hebt, moet je vermenigvuldigen'
  7. La Place klaar voor toekomst en kiest duurzame koers
  8. Café De Smidse al 50 jaar een begrip: 'De rekeningen gaan hier nog op naam'
  9. ABN AMRO: 'Hogere kosten en personeelstekort drukken winstgevendheid vrijetijdssector'
  10. Het geheim van René Bogaart: 'Plezier voor twee, verwachtingen overtreffen en eerlijke marge'
  11. Deze horecazaken gingen failliet of sloten de deuren in maart 2025
  12. Dijkstra Hotels neemt Hotel De Koepoort in Enkhuizen over
  13. Winstverlies tot 80% voor hotels in grensregio door btw-verhoging
  14. Minder voedselverspilling, meer winst: zo doe je dat
  15. De nieuwe Saté Index: vraag jij de juiste prijs voor jouw saté?