
De meest bekroonde chef in Azië wiens restaurant in Bangkok gedurende vier opeenvolgende jaren verkozen werd tot ‘Beste Aziatische Restaurant’ kookt...
De meest bekroonde chef in Azië wiens restaurant in Bangkok gedurende vier opeenvolgende jaren verkozen werd tot ‘Beste Aziatische Restaurant’ kookt...
Het kabinet verlengt het verbod op eendaagse evenementen zonder vaste zitplaats tot 1 september 2021. Kleinschalige evenementen zijn onder strikte...
Festivalorganisator ID&T gaat samen met andere organisatoren en Fieldlab onderzoeken hoe evenementen op korte termijn veilig georganiseerd kunnen...
Roef organiseert op vrijdag 7 juni en zaterdag 8 juni het jaarlijks terugkerende rooftop festival op veertien daken in Amsterdam Centrum, Oost en...
Joris Bijdendijk, sterchef van Rijks Restaurant in Amsterdam houdt op 13 januari samen met mede-initiatiefnemers Samuel Levie en Joris Lohman het Low...
Vis eten zonder schuldgevoel, dat is de gedachte achter de Seafood Parade van de Good Fish Foundation. Op dit festival dat zondag 16 september plaats...
Bierbrouwer Grolsch gaat voor haar biermerk Kornuit starten met het gebruik van circulaire drinkbekers op festivals. Het gaat om een pilot bij 8 à 10...
Een foodtruck als voorpost van zijn restaurant. Simon de Wit van Oriental Green House in Eindhoven kocht recent een fonkelnieuw exemplaar en bereikt...
Hij is mede-eigenaar en chef-kok van Choux en al meer dan 20 jaar succesvol op De Parade. Hoe dat werkt? Merijn van Berlo vertelt zijn geheim.
De eerste editie van het Hop On Hop Off Festival, het grootste speciaalbier- en foodfestival van de Benelux, vindt van 6 tot en met 8 april plaats in...