
De omzet van de foodservicebedrijven is in 2022 gestegen met ruim 40%, naar een omzet van €19,1 miljard. Dat meldt het FoodService Instituut...
De omzet van de foodservicebedrijven is in 2022 gestegen met ruim 40%, naar een omzet van €19,1 miljard. Dat meldt het FoodService Instituut...
De explosieve groei van bezorgformules voor boodschappen en maaltijden is dé ontwikkeling van 2021 in de Nederlandse foodmarkt. Dat laat de FSIN...
Een maand geleden lanceerde FSIN een eerste corona-scenario voor de foodsector. Inmiddels zijn we weer een aantal weken verder en mag duidelijk zijn...
De strijd om het maagaandeel is in 10 jaar tijd sterk veranderd. Het is één van de ontwikkelingen waar het FSIN Brunchcongres, gehouden op dinsdag 14...
Nederlanders geven zich massaal over aan gemaksvoedsel. Dat is terug te zien in de cijfers van de FSIN Food500, de ranglijst van de 500 grootste...
De omzet foodservicebedrijven 2018 steeg met 5,5% tot een recordomzet van meer dan €20 miljard. De bezorgomzet steeg met 13,4% naar €1,7 miljard. De...
Als het consumentenvertrouwen stijgt, gaan consumenten meer buiten de deur consumeren. Die wetmatigheid bestaat al decennialang. In 2015 steeg het...
Het Nederlandse foodlandschap verandert snel. De consument, die niet meer denkt in traditionele foodkanalen maar in behoeftemomenten, kiest voor...
De bedrijfscatering zit op slot, zo wordt gemeld in de Beleidsmonitor 2016 van het Food Service Instituut Nederland. Het gevolg daarvan is dat...
Jan-Willem Grievink, directeur FoodService Instituut, vindt dat het CBS de plank mis slaat met de 5,6 procent groei in 2014 voor de horeca. ‘De hele...