1. Slimme samenwerking tussen horeca in Nijmeegse Bloemerstraat
  2. 18 adviezen voor medewerkers: zo bied je een positieve terraservaring
  3. Nederlanders spenderen jaarlijks bijna twee miljard euro in grote fastfoodketens
  4. Quality Lodgings verwelkomt vijf nieuwe leden
  5. Dit zijn de belangrijkste gastvrijheidslessen voor terrasmedewerkers
  6. Tips om bijverkoop en upselling aan tafel te stimuleren
  7. Gespot: Hologramreceptie bij het nieuwe The Saints Hotel in Den Bosch
  8. Gasten verleiden: Zo creëer je stopkracht en terugkerende gasten
  9. 10 tips voor omgaan met klachten in de horeca
  10. Gespot: Eten in je 'eendje'? Petit Paris zet badeendjes in tegen eenzaamheid
  11. De btw-verhoging: zo speel je er als hotelier slim op in
  12. Kinderen eten gratis bij De Beren in de meivakantie
  13. Esmée Poulen en Kritthaphong Kerdsomjit winnen Bokkedoorns Award
  14. Restaurant De Duikenburg flikt het: van verbouwing naar kijkcijferkanon
  15. Café De Smidse al 50 jaar een begrip: 'De rekeningen gaan hier nog op naam'
  1. Onderzoek: Gasten vermijden restaurants met slechte toilethygiëne
  2. Brita Röhl pionier van boutique hotel 717: 'Sterren als Kylie Minogue zoeken veiligheid en service'
  3. Finalisten Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs bekend
  4. Nederlanders willen terras op zonder gedoe: 48% ergert zich aan wachten op rekening
  5. Van Oys Maastricht Retreat krijgt 5 Sterren Superior toegekend
  6. Grip op giftige reviewcultuur: 'Niet meer publiek afgerekend zonder weerwoord'
  7. René Bogaart over gastbenadering: 'De gast is geen koe in de wei'
  8. Kracht van kunst in horeca: Hoe zet je kunst effectief in binnen je zaak
  9. Het geheim van René Bogaart: 'Plezier voor twee, verwachtingen overtreffen en eerlijke marge'
  10. Anne Prinsen wint goud op NK Gastvrijheid
  11. 8x gespot bij restaurant Triptyque*: van spelletje aan tafel tot prei in klei
  12. 371 terrassen onder de loep: hier laten ondernemers het liggen
  13. De kunst van gastvrijheid: Thérèse Boer over de toekomst van het vak
  14. Wedstrijd om de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs gaat van start
  15. De L'Europe Amsterdam verbindt gastronomie en gastvrijheid in haar vijf horecaconcepten