Fresh Recruitment
Baut en Helling 7 organiseren culinair event Dinner by Dock van 2025
Tijdens Sail 2025 slaan Baut en Helling7 de handen ineen met Damen Shipyards voor Dinner by Dock, een culinair event onder de imposante romp van een Damen schip.
Tijdens Sail 2025 slaan Baut en Helling7 de handen ineen met Damen Shipyards voor Dinner by Dock, een culinair event onder de imposante romp van een Damen schip.
Meer dan een derde van de restaurantbezoekers in Nederland (37%) zegt dat online recensies van gasten die hen voorgingen de keuze voor een restaurant beïnvloedt.
Het platform Tippr zet iedere maand een horecamedewerker in het zonnetje. Deze Toppr krijgt zo de waardering die hij of zij verdient.
De zomers worden steeds warmer. Temperaturen van plus dertig graden zijn geen uitzondering meer. Hoe houd je gasten koel op het terras? Drie Terras Top 100-winnaars geven antwoord.
Na ruim negen jaar aan de Prins Hendrikstraat in Gouda verhuist restaurant Unique vanaf 2 september naar Vest 2, beter bekend als de Kleischuur.
Bij 1 op de 10 horecaondernemers wordt minstens één keer per week wat gestolen. Drukwerkdeal deed onderzoek onder horecaondernemers naar verdwenen spullen. Hoe vaak verdwijnt er iets en waarom eigenlijk?