Jobtimiser
Strijd tegen no-shows: Restaurant Dwael breekt taboe in Tilburgse horeca
Niet leuk, wel noodzakelijk. Restaurant Dwael in Tilburg heeft als eerste van Tilburg de aanbetaling op reserveringen ingevoerd.
Niet leuk, wel noodzakelijk. Restaurant Dwael in Tilburg heeft als eerste van Tilburg de aanbetaling op reserveringen ingevoerd.
In de horeca is de druk groot om nieuwe gasten aan te trekken. Maar minstens zo belangrijk is het koesteren van de bestaande gast. En daar kan moderne techniek een handje bij helpen.
Veel, zo niet alles, in de horeca draait om beleving. Maar wat als juist de beleving in jouw zaak 'dood' is?
Het doe-horecaconcept Mooie Boules opent deze maand drie nieuwe vestigingen én richt Stichting Mooie Buurt op.
Het platform Tippr zet iedere maand een horecamedewerker in het zonnetje. Deze Toppr krijgt zo de waardering die hij of zij verdient.
Voor 42 procent van de Nederlandse consumenten voelt het geven van fooi bij restaurants niet als een vrijblijvende keuze.