Kuppens Management
Hoe ga je om met apart afrekenen bij grote groepen in de horeca?
Hoe ga je om met apart afrekenen bij grote groepen? Misset Horeca zet tien opties op een rij.
Hoe ga je om met apart afrekenen bij grote groepen? Misset Horeca zet tien opties op een rij.
Productkennis speelt in toenemende mate een rol in de horeca. Niet alleen verwacht de gast dat een medewerker iets kan vertellen over smaak en ingrediënten, ook het verhaal achter een product wordt steeds belangrijker.
Wat doe je als je een goed lopende horecazaak hebt, maar niet wil of kan investeren in een dure chef-kok? PAAK Vinyl Bar in Nijmegen heeft de oplossing.
Frank Heijneman, gastvrijheidstrainer van Gast is Koning, geeft de lezers van Misset Horeca praktische tips voor een positieve terraservaring.
Nederlanders geven jaarlijks 1,9 miljard euro uit bij de grootste fastfoodketens in Nederland.
Quality Lodgings, de exclusieve collectie van onafhankelijke kwaliteitshotels in Europa, verwelkomt 5 nieuwe leden in Nederland, België en Duitsland.