Alles over Gastbenadering

The Offline Club laat zien waarom gasten zonder telefoon interessant zijn voor horeca

The Offline Club laat zien waarom gasten zonder telefoon interessant zijn voor horeca

Steeds meer ondernemers ontdekken de voordelen van The Offline Club. Cafés gaan speciaal open voor gasten die bij hen een paar uur zonder mobieltje...

Tijdens het finalebezoek van de hoofdjury halen de finalisten alles uit de kast.

Deze vijf hotelteams strijden om finaleplek Dutch Hotel Award 2024

Na grondig juryberaad heeft de jury van de Dutch Hotel Award vijf halvefinalisten gekozen uit de tien overgebleven kandidaten. Deze hotelteams...

Wouter Verkerk: 'Bij een horecabedrijf moet alles in dienst staan van 'Het Moment''

Wouter Verkerk: 'Bij een horecabedrijf moet alles in dienst staan van 'Het Moment''

'Alles in een horecazaak moet draaien om Het Moment', aldus gastvrijheidsexpert Wouter Verkerk. 'Het moment waarop gast en medewerker elkaar...

Restaurant Al Condominio in Verona

Italiaans restaurant: wie mobieltje inlevert, krijgt gratis fles wijn

Een Italiaans restaurant biedt gasten een gratis fles aan, wanneer zij bij binnenkomst afstand doen van hun mobiele telefoons. Volgens de eigenaar...

Wie wordt de opvolger van Dutch Hotel Award-winnaar 2023 Hotel de Serrenberg?

De tien kanshebbers op de Dutch Hotel Award 2024 zijn bekend

Uit 55 inschrijvingen heeft de jury van de Dutch Hotel Award tien hotels geselecteerd. Deze hotels maken kans op de Dutch Hotel Award 2024.

Thom van der Heide (manager Marijke Moui Wine & Dine), Mark van Noord (nieuwe chef kok Parkhotel Tjaarda), Tjitte de Wolff (directeur Parkhotel Tjaarda).

Parkhotel Tjaarda verwelkomt Mark van Noord als nieuwe chef de cuisine

Mark van Noord is de nieuwe chef de cuisine van Parkhotel Tjaarda. Hij begint per 1 mei aan het nieuwe baan.

David Dreese en Joris Rietveld.

Nieuw bestuur bij de Amrâth hotelgroep

David Dreese en Joris Rietveld vormen het nieuwe bestuur van Amrâth Hôtels & Restaurants. Dreese als managing director en Rietveld als financial...

Robert van Heeswijk.

Robert van Heeswijk nieuwe managing director Carlton Hotel Collection

Vanaf 1 april is Robert van Heeswijk de nieuwe managing director van Carlton Hotel Collection. Hij volgt daarmee Hans van der Heijden op, die na ruim...

Tien tips voor meer fooi

Tien tips voor meer fooi

Hoe krijg je meer tipgeld van de gast. Daar hebben ervaren medewerkers in de bediening vast een mening over, maar wat veel mensen niet weten is dat...

Hoe ga je om met apart afrekenen bij grote groepen in de horeca?

Hoe ga je om met apart afrekenen bij grote groepen in de horeca?

Hoe ga je om met apart afrekenen bij grote groepen? Misset Horeca zet tien opties op een rij.