
Koelingen hebben het zwaar te verduren bij zomerse temperaturen. Ze worden extra belast. Een pijnpunt in veel professionele keukens – waar de...
Koelingen hebben het zwaar te verduren bij zomerse temperaturen. Ze worden extra belast. Een pijnpunt in veel professionele keukens – waar de...
De indeling van een bakwand is een behoorlijke puzzel, maar wel één die de moeite waard is. Een goed ingerichte bakwand draagt onder andere bij aan...
Een alleskunner is het, de combisteamer. Bakken, stomen, koken, regenereren: met de juiste oven of combisteamer kunnen de processen in de keuken...
Nu de restaurants helaas weer dicht zijn, staat veel keukenapparatuur opeens stil - als je tenminste geen afhaal doet. Dit is niet zonder risico. Het...
Het zijn natuurlijk rumoerige tijden en de horeca ziet er anders uit dan voorheen. De nieuwe coronamaatregelen en tweede lockdown voor de horeca...
Horecaondernemers kunnen niet wachten op groen licht om straks hun deuren weer te openen. Zodra dat het geval is, gaan we niet direct weer terug naar...
Hakvoort Professional heeft de vernieuwde Hakpro.nl gelanceerd. Op de nieuwe website wordt de kennis die Hakvoort Professional in ruim 50 jaar heeft...
Twee oude panden in hartje Alkmaar zijn vorig jaar omgevormd tot hotel-restaurant ’t Fnidsen. Kloppend hart van de zaak is de open keuken....
Dit jaar pakken Hakvoort Professional en Homint samen uit tijdens de Horecava. De bedrijven die zich specialiseren in horeca keukens en inrichting...
De showrooms van Hakvoort Professional en Homint in Venlo zijn verbouwd tot Experience Center. Op 25 september vond de officiële opening plaats met...