
Rooster maken: hoe plan je medewerkers optimaal in?
Een personeelsplanning maken voor je restaurant, hotel of café kan een hele puzzel zijn. Wie rooster je wanneer in? Wat is een goede bezetting? Wat...
Een personeelsplanning maken voor je restaurant, hotel of café kan een hele puzzel zijn. Wie rooster je wanneer in? Wat is een goede bezetting? Wat...
Hoe de arbeidsmarkt er ook uit ziet, je kunt altijd in een situatie terechtkomen waarin je van bepaalde medewerkers af wil. Ze lopen de kantjes ervan...
Van al het bier dat Nederlandse brouwers verkopen is een steeds groter deel alcoholvrij. Ook speciaalbier met een laag alcoholgehalte winnen aan...
Kamp je met een lastig vervulbare vacature? Er is een alternatieve manier van werven: via LinkedIn Recruiter. Jasper Magis haalt er goede resultaten...
Horecapersoneel dat bij je in dienst is heeft een contract, ook wel arbeidsovereenkomst, voor bepaalde of onbepaalde tijd. Daarnaast zijn er legio...
Onderscheidende thee is belangrijk voor iedere horecagelegenheid. Gasten verwachten immers een unieke beleving als ze uit zijn. Bradley’s speelt...
Hulphonden worden nog altijd vaak geweigerd in de horeca terwijl dat al jaren verboden is. De meeste gevallen doen zich voor bij restaurants. Wat...
Restaurant De Werf uit Veere is uitgeroepen tot winnaar van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2022/2023. Bart Melis van De Werf in Veere deelt...
Welke nieuwe producten zijn er op de markt voor de horeca? Misset Horeca maakt iedere beursdag een rondje over de Horecava in de Rai in Amsterdam en...
Welke stoelen, stijlen en stoffen zijn de trend voor 2023? Misset Horeca sprak op de Horecava met drie interieur & designexperts. Hier de nieuwste...