Kiona Malinka adviseert: 'Zet zelfgemaakte ijsthee op de kaart'
De nieuwe dranktrend op het terras in 2024 is homemade. Met zelfgemaakte ijsthee kun je als horecaondernemer snel een echte topper op de kaart...
De nieuwe dranktrend op het terras in 2024 is homemade. Met zelfgemaakte ijsthee kun je als horecaondernemer snel een echte topper op de kaart...
Veel organisatoren van festivals en evenementen denken ten onrechte dat plastic wegwerpbekers per 1 januari verboden zijn, dat stelt Bert Hengeveld...
De horeca van de toekomst heeft zich van zijn beste kant laten zien tijdens de NK Skills the finals in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Hier...
Geen onderwerp dat meer besproken wordt in de horeca dan het personeel. Aannemen van horecapersoneel, behouden, en belonen. In dit artikel bundelt...
In de horeca wordt jaarlijks tonnen aan plastic saus- en frituurvetemmers bij het restafval gegooid. Volgens de koplopergroep duurzame...
Sjoerd Mampaeij van restaurant Midas in Woerden heeft tijdens de Horecava de 39ste editie van het NK Lekkerste Broodje op zijn naam geschreven. Hij...
Koninklijke Horeca Nederland (KHN) presenteerde op de Horecava de economische terugblik op het horecajaar 2023 en een vooruitblik op 2024. Hoewel de...
Het zijn uitdagende tijden voor horecaondernemers. Ze hebben, noodgedwongen door de huidige economische situatie, meer dan ooit aandacht voor de...
Ruim een kwart van de Nederlandse eerstelijnsmedewerkers in dienstverlenende sectoren zoals de horeca, heeft dit jaar gebruikgemaakt van de...
Wat bij het opzetten van een nieuwe horecazaak nog wel eens wordt vergeten, zijn de koffiekopjes, betoogt koffie-expert Joost Leopold. Die kopjes...