
Wanneer ben je als horecaondernemer een aanzegvergoeding verschuldigd aan je werknemer met een aflopende arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd? Hoe...
Wanneer ben je als horecaondernemer een aanzegvergoeding verschuldigd aan je werknemer met een aflopende arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd? Hoe...
De horeca staat voor grote uitdagingen, zoals de krapte op de arbeidsmarkt, stijgende grondstofprijzen en veeleisende gasten. Hoe kun je slimmer...
Hoe goed rekenen horecaondernemers als het gaat om de gerechten op de menukaart? Marvin van Dongen, CEO van Horeko, meent dat er nog veel ruimte is...
Na waarschijnlijk een lange zoektocht, heb je de juiste persoon gevonden voor de vacature binnen jouw horecabedrijf. Het liefst laat je die persoon...
Een goed terras hoort aan een aantal voorwaarden te voldoen. Hoe zorg je ervoor dat de mensen niet alleen gaan zitten, maar ook terugkeren? Kortom:...
Omwille van de snelheid en misschien ook een beetje de angst voor het onbekende, kiezen nog altijd maar weinig grote horecabedrijven voor...
By Jarmusch opent een tweede zaak in Rotterdam, waar tot in de late middag ontbeten kan worden. Oprichter Ruben Venema hoopt in de toekomst verder te...
Hoewel het verzuim in de horeca relatief laag is, kan het niet laag genoeg zijn voor een ondernemer. Een ongelukje met de fiets kun je moeilijk...
Ariane van Mancius opende eind 2021 in Breukelen Het Koffiehuis, en zette in die koffiebar de échte prijs van een kop koffie op de kaart. In deze...
Van het belang van de koffiemolen tot het opnieuw opschuimen van eerder gebruikte melk en van filterkoffie tot wijn serveren in een koffiebar. In dit...