Alles over Horeca

De bouw van een permanent strandpaviljoen kan een stuk degelijker. Foto: Beachclub The Sunset op Ameland.

Dit zijn de voordelen van het uitbaten van een jaarrond strandpaviljoen

Ondernemen op het strand is door weersafhankelijkheid het meest uitdagend. Maar het uitbaten van een jaarrond strandpaviljoen heeft ook veel...

Marketing manager Maarten Ploos van Amstel, Sales Director Jan Peters en
Sales manager Paul Liefkens.

'Chef-koks hebben behoefte aan een nieuw zuivelmerk'

Duitse marktleider DMK Group ziet kansen met Milram in de Nederlandse horeca. Constante kwaliteit, scherp geprijsd, een breed aanbod én veel...

2023 - Pelle's, Deurningen

Laatste week om je aan te melden voor de bekendmaking van de Terras Top 100

Het kan nog: aanmelden voor de langverwachte finale van de Misset Horeca Terras Top 100. Op maandag 1 juli 2024 vindt de uitreiking plaats bij...

Kiona Malinka aan het werk

Kiona Malinka adviseert: 'Zet zelfgemaakte ijsthee op de kaart'

De nieuwe dranktrend op het terras in 2024 is homemade. Met zelfgemaakte ijsthee kun je als horecaondernemer snel een echte topper op de kaart...

Verpakkingsproducent: 'Wegwerpbeker op festivals mag gewoon'

Verpakkingsproducent: 'Wegwerpbeker op festivals mag gewoon'

Veel organisatoren van festivals en evenementen denken ten onrechte dat plastic wegwerpbekers per 1 januari verboden zijn, dat stelt Bert Hengeveld...

Rosanne Bos (links, zilver) en Paris Koeleman (rechts, goud)

Student Paris Koeleman wint goud op de NK Skills voor beste gastvrouw van Nederland

De horeca van de toekomst heeft zich van zijn beste kant laten zien tijdens de NK Skills the finals in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Hier...

Checklist horecapersoneel: alles wat moet je weten over werven, binden, contracten en cao

Checklist horecapersoneel: alles wat moet je weten over werven, binden, contracten en cao

Geen onderwerp dat meer besproken wordt in de horeca dan het personeel. Aannemen van horecapersoneel, behouden, en belonen. In dit artikel bundelt...

Pilot met recyclen plastic emmers uit de horeca succesvol

Pilot met recyclen plastic emmers uit de horeca succesvol

In de horeca wordt jaarlijks tonnen aan plastic saus- en frituurvetemmers bij het restafval gegooid. Volgens de koplopergroep duurzame...

Sjoerd Mampaeij wint het NK Lekkerste Broodje 2024

Sjoerd Mampaeij wint het NK Lekkerste Broodje 2024

Sjoerd Mampaeij van restaurant Midas in Woerden heeft tijdens de Horecava de 39ste editie van het NK Lekkerste Broodje op zijn naam geschreven. Hij...

Economische vooruitblik 2024: 'Investeren in mensen, innovatie en duurzaamheid sleutel tot succes'

Economische vooruitblik 2024: 'Investeren in mensen, innovatie en duurzaamheid sleutel tot succes'

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) presenteerde op de Horecava de economische terugblik op het horecajaar 2023 en een vooruitblik op 2024. Hoewel de...