
Friet met toppings is hot en steeds meer ondernemers ontwikkelen hun eigen, unieke creaties. Jolijn Witlox van cafetaria De Kafmolen in Schijndel...
Friet met toppings is hot en steeds meer ondernemers ontwikkelen hun eigen, unieke creaties. Jolijn Witlox van cafetaria De Kafmolen in Schijndel...
Friet met toppings zijn hot en steeds meer ondernemers ontwikkelen hun eigen, unieke creaties. Ze geven hun geheimen prijs. Olaf Oldenburg van...
Groot feest en stralende gezichten in de stand van Miele Professional tijdens de Horecava. Martin van de Graaf en Theo Berg van zorgorganisatie Kloek...
Michiel Deenik opent in het najaar van 2019 zijn derde horecabedrijf in Amsterdam. Tijdens de Horecava in de Rai in Amsterdam gaf hij begin januari...
Op donderdag 10 januari, was de Horecava in de RAI in Amsterdam ‘the place to be’ voor studenten van Stenden Hotel Management School. Op deze typisch...
Vakvereniging Gastronomisch Gilde gaat zich inzetten voor alle gedreven, jonge koks in opleiding. Tijdens de nieuwjaarsborrel van het Gilde op de...
Tijdens een geanimeerde en druk bezochte bijeenkomst op de Wine Professional werden dinsdag 8 januari de diploma’s uitgereikt aan de geslaagden voor...
John Meijerink is de beste biertapper van Nederland. De medewerker van Paviljoen Lutterzand uit De Lutte liet over drie rondes 63 mede-tappers achter...
Welke nieuwe producten zijn er op de markt voor de horeca? Misset Horeca maakte donderdag 10 januari een rondje op de Horecava in de Rai in Amsterdam...
Met de pannenkoek Bali Sunset, met smaken als citroengras, kaffir en kokos, heeft Bas van Zoggel van Den Tol in Velp de wedstrijd Lekkerste...