
Wie deze zomer een ijsje komt eten bij Van Swoll IJs in Apeldoorn, krijgt daarbij een roestvrijstalen lepel geserveerd. ‘Vooral omdat het de smaak...
Wie deze zomer een ijsje komt eten bij Van Swoll IJs in Apeldoorn, krijgt daarbij een roestvrijstalen lepel geserveerd. ‘Vooral omdat het de smaak...
IJssalon IJsie Prima in Callantsoog is de winnaar van de titel IJssalon van het Jaar 2020/2021. Presentatrice Mascha de Rooij maakte dit vanmiddag...
Goed en slecht nieuws van het IJscentrum in Vlaardingen. In april starten eendaagse trainingen die gaan over één specifiek onderwerp en wordt...
De wedstrijd om De Gouden IJscreatie vindt in 2021 geen doorgang. Tot dat besluit komt de wedstrijdcommissie van organisator Vereniging Ambachtelijk...
Ook ijsverkopers worden geraakt door de coronacrisis. Ondanks de zorgen ziet de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum ook positieve ontwikkelingen....
Ambachtelijk ijs volgt dezelfde trends en ontwikkelingen als de andere producten in de foodservice: duurzaamheid wordt steeds belangrijker, maar...
De nieuwe Hygiënecode voor de ambachtelijke ijsbereiding gaat per 1 maart 2020 van kracht. Om ondernemers bij te spijkeren over deze nieuwe...
Het IJscentrum maakte op de dag dat 91 ijsbereiders een diploma of certificaat kregen overhandigd de wedstrijdsmaak voor de Gouden IJsspatel 2020...
Professionals strijden donderdag 7 februari om titel van Nederlands ijskampioen tijdens Gelato Festival Challenge in Dordrecht. Carpigiani...
Carpigiani Ambachtelijk Benelux gaat opnieuw op zoek naar de beste ijsbereider van Nederland tijdens de Gelato Festival Challenge op 7 februari in...